|
FIONA -> RE: Žaba ne odustaje (18.2.2010 8:34:04)
|
IZVORNA PORUKA: zaba ne znam kako da vam to opišem i objasnim.Htjela sam otvoriti novu temu,ali nemrem,tražim bez veze i ne ide. Još jućer smo se mm i ja zakačili,krenulo je iz gluposti,a pretvorilo se u puno veće.Sexa nije bilo i iz razloga što me jako bolilo.Jutros sam se zakačila i sa šogoricom.Njegovi nisu niti bili niti pitali kako sam.Izuzetno sam nabrijana i jako razočarana.Da li je stvarno moguće da baš nimalo ne misle što sam prošla i kako mi je i uostalom zašto sve to radim?Svakoj ženi u takve dane i situacije treba pažnja (i općenito,naravno),ali pogotovo tada,pod utjecajem hormona i silne želje da dobije dijete.Ja sam inače užasno realan tip,mislim da čvrsto stojim na zemlji i ne zavaravam se,tako i sada mislim i bojim se da neće biti ništa.Strah me da se neće dogoditi.Evo,pola 12 je,a mm nije poslao ni sms kako sam.Čemu onda sve ovo?Bože,kako sam tužna i razočarana...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] micek shvati da rodbina posebno babe ne kuže kaj ti prolaziš i dok se ne nađu u takvoj situaciji neče...užasno al je tak...imaš puno ljudi koji kao da su od kamena i bezsuosjećajnostai a kad njima procuri nos ti moraš skakti...kaj se mm tiče...ahhh, kaj di ti velim osim da je to muški bedasti inat ili ponos i da se bu izgadilo...nije njemu svejedno i sve bu došlo na svoje...svi ste malko napeti...pusti ih sve...brini za sebe i da dođe mala mrva a njih ko šiša...drž se kokica...
|
|
|
|