Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

uciteljica -> Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (23.11.2009 21:31:55)

Moja Paula je imala ovaj vikend temperaturu i proljev, pisala sam o tome već. Temperatura je u normali, ali proljev je problem ili možda nije, [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Imala je 7 stolica danas sve vodenaste, smeđe. Ovaj vikend je znala imati i po 30 u danu, ali nisu bile obilne, tek toliko da ju moram presvući.
Pokušala sam danas zvati dr. ali do nje nikako od ovih gripavih, a sama nisam išla u ordinaciju da još ne pokupimo nekaj.
Kako da znam jel to kaj muči moju Paulu proljev ili je samo stolica rijetka?

troubled -> RE: Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (23.11.2009 21:35:40)

drago mi je da je lutkica bolje...čim nema temprature i smanjio se broj stolica...
anyway...rijetka stolica nije toliko vodena kao proljev....ali mi se ipak čini ako ih je bilo 7 da je riječ o proljevu...
da je samo riječ o rijetkoj stolici imala bi jednu ili dvije dnevno...
ja mislim da je to i dalje proljev...

Ruža -> RE: Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (23.11.2009 21:38:15)

Daj joj onaj Hipov ORS 200, nama uvijek pomogne kad su stolice rijetke i česte. Pusa mrvici!

uciteljica -> RE: Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (23.11.2009 21:43:44)

Budem ga kupila, sve sam mislila bude i šipak pomogao, ali ništa.
Hvala ženske!

xxl -> RE: Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (23.11.2009 21:59:32)

KAŽU DA JE PROLJEV VIŠE OD pet stolica na dan.Tak je meni jednom rekla pedijatrica.Imaš za kupit u apoteci ampulice za regulaciju stolice,probiotik.Obični baš taj ORS neće piti.

uciteljica -> RE: Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (23.11.2009 22:14:12)

Imamo Prolife suspenziju po preporuci dr. i uz njega imamo tolike stolice. Joj, a ništa sutra se moram probiti do dr. nekak. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (24.11.2009 6:29:09)

[Sadržaj poruke je obrisan]

dominik -> RE: Kako razlikovati rijetku stolicu od proljeva? (24.11.2009 7:29:18)

IZVORNA PORUKA: xxl

KAŽU DA JE PROLJEV VIŠE OD pet stolica na dan.Tak je meni jednom rekla pedijatrica.Imaš za kupit u apoteci ampulice za regulaciju stolice,probiotik.Obični baš taj ORS neće piti.

to sam i ja dori davala...fino ga umjesas u caj ili sok...super stvar i nije teska za koristit ...za razliku od drugih stvari

Stranica: [1]