hipp caj od komoraca (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

trudnica87 -> hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:09:35)

neznam gdje bi stavila ovu temu.ali evo da vas pitam.moja curica sisa i probala sam joj davati caj od komoraca hippov i nece bocicu.pa me zanima dali ja smijem piti taj caj i u kojo kolicini pa da ona nema grceve?

daniela 31 -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:13:14)

Ja sam ti pila,još uvijek pijem,čaj baš za dojilje, isti hippov.
Ni ona nije prihvačala flašicu.

pepeljuga -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:14:03)

IZVORNA PORUKA: daniela 31

Ja sam ti pila,još uvijek pijem,čaj baš za dojilje, isti hippov.
Ni ona nije prihvačala flašicu.

To je onaj za povecanje mlijeka al ona pita zbog grceva....

MILLA -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:14:34)

da,tako je bilo i kod nas. ni dan danas neče bočice..uglavnom-na žličicu probaj dat..koliko ide. čaj je ok za grčeve i to,mada nama nije pomogao.i ja sam ga pila ali nije pomoglo. na tebi je da izbjegavaš hranu koja če pogoršat situaciju i to je sve. mi smo svašta probali i ništa nije pomoglo,a ja sam maximalno pazila na sve. proči če nakon cca 3mj..možeš koju glavicu kamilice skuhati i par  zrna kima unutra(koj češ izvaditi prije nego joj daš) i na žličicu koliko ide..

daniela 31 -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:16:54)

Da znam,al i on ima komorač,anis i kim u sebi.Možda pomogne.

MILLA -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:21:00)

meni su preporučili od holiplanta (imaš u dm-u) čaj od anisa-pile su ga mame i kažu da im je pomoglo jer ide  kroz mljeko(inače je ukusan-ima anis,kim,kamilicu u sebi) pile bi to i navodno pomaže. ja sam ga pila(malom su tada več prestali grčevi) pa sam se ispuhala i stalno išla na vc...a mali je prdio stalno...probaj

natalijax -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 11:55:23)

ja sam to napoćetku davala i nije bio oduševljen,dok kamilicu praši ko lud[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

uciteljica -> RE: hipp caj od komoraca (6.11.2009 21:15:37)

Ja sam ga pila, ali zbog zatvora Zrnčicine stolice i nisam primjetila da je od toga bilo nešto bolje, ali vrijedi probati za grčeve. 

Stranica: [1]