Dani zagrebackih djecjih vrtica (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji



Poruka


Florijan Jakov -> Dani zagrebackih djecjih vrtica (16.5.2008 8:58:13)

Dani vrtića se održavaju već par dana, no ovo je zgodan prijedlog za sve mame, tate i njihove male i veće klince, kako provesti nedjeljno do podne.

Velikim druženjem na Bundeku u nedjelju, 18. svibnja, od 10-14h završit će ova lijepa manifestacija. Dođite i družite se s tetama i vršnjacima, recite zašto volite ići u vrtić, a zašto biste ponekad radije ostali kod kuće. Pitajte djelatnike dječjih vrtića baš sve što vas zanima!

Mi već imamo dogovor i idemo gledati mališane u njihovim nastupima...pridružite nam se [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




mirna -> RE: Dani zagrebackih djecjih vrtica (16.5.2008 9:08:42)

Bok F.J.! Hvala na obavijesti.[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Stavi na Događaje ako se ti da...

[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/miska.gif[/image]




koka -> RE: Dani zagrebackih djecjih vrtica (16.5.2008 10:57:43)

Jooooooooj cure ja vam zavidim u nekim stvarima, tu kod nas za pogledat neku dječiju predstavu mora biti neka posebna posebna prigoda[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Tako rijetko se dešava to. Sva sreća da mi Roko ide u vrtić jer barem tamo znaju imati predstave. A ona dijeca koja ne idu u vrtić ukinuta su .  [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image].




Puli -> RE: Dani zagrebackih djecjih vrtica (18.5.2008 11:59:36)

otkazano zbog kiše javile mi kolegice koje su trebale nastupiti

ako dobim kakvu informaciju kad će i da li će ponovo biti javi vam




Stranica: [1]