|
Leptir5 -> RE: Femara vs. Klomifen (6.2.2010 15:42:42)
|
crvenkapice, svaki dan sam jela ananas i nekada cijelu konzervu od 500 grama! Mislim da neću ići na inseminacije,jer ću se slomit ako budu neuspješne i ovako sam luda od klomifena danima,a onda pms dođe,ludim i plačem 25 dana u mjesecu. Na normabelima sam već tjedan dana. Odlučili smo pauzirat 2 mj i kako je rekao onaj doktor na firulama da mu dođemo za 2 mj nakon šta samo pratim sa LH trakicama...rekao je inseminacija u mene nije rješenje jer su i ovako spermiji pokretni,nego neće da se spoje stanice. A inseminaciju i nemogu u bolnici radit jer još nisu proradili ti aparati u novome rodilištu,a kako da je radim u Poljaka kada mi je jučer rekao:- Mislim da ste ovulirali, ne znam kako ali čini mi se da jeste?!?! A ostali su folikuli šta su prekoovulacijski,sve je to napisao u nalazu. I sinoć kad sam primila štopericu plakala sam pola ure doma,jer ne osjećam da će mi pomoć niti da je njima stalo. A išla sam jučer i u Šparca,nemam osjećaj da im je stalo. Poljak kaže šta vam je koja umjetna oplodnja to ćete sa 35god radit! A ja ne želim djete sa 35 nego ga očekujem već 2 god. Šparac bi laparos.radio ne bi inseminacije prije laparo,a ona je u njih 7-8 tisuća kn,jučer mi rakao. Iskreno te pare nemamo a kredit već imam ne mogu niti dizat novi. Tako da ću odmorit 2mj i vidit šta će bit sa novim rodilištem. I mogu ti reć da sam već smirenija kada znam da neću ić u ginek.,niti klomifen niti štoperica...
|
|
|
|