Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 29.8.2008 21:36:59
|
|
|
|
piggy
|
Napisao je prema Ezepovoj basni Seoski miš i gradski miš.
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 29.8.2008 21:39:04
|
|
|
|
troubled
|
znam, ali šutim jer nismo u navedenim terminima u zagrebu inače, pred nekoliko godina su gostovali u dubrovniku u kazalištu marina držića, predstavu sam gledala i svakako je svima toplo preporučam... zabavna je i odraslima, ne samo djeci pohvala renati, portalu, kazalištu....nagradne igre vesele, neka ih je sve više
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 30.8.2008 8:13:54
|
|
|
|
troubled
|
evo vidim na stranici da je sad premijera..... dakle nisam gledala baš, baš tu predstavu.... nego neu drugu dramatizaciju....i ta je bila odlična ne sumnjam da će biti i ova
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 1.9.2008 20:32:17
|
|
|
|
Tata
|
Ezopova basna Seoski miš i gradski miš! (napad ingenioznosti )
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 1.9.2008 20:49:22
|
|
|
|
troubled
|
bravo Tata....briljantan um
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 3.9.2008 14:23:58
|
|
|
|
Renata RR
|
Karte za premijeru predstave "Rock'n'roll za dva miša” osvojili su piggy i tata. Piggy: 1x2 karte za 4.9 u 19h Tata: 1x2 karte za 5.9. u 19h Molim Vas da mi još danas javite vaša imena na P.P. Za termin 27.9. nagradna igra se nastavlja. Pitanje ostaje isto.
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 4.9.2008 21:21:27
|
|
|
|
piggy
|
moram vam reći da je predstava bila super,kumče je oduševljeno.
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 4.9.2008 21:22:04
|
|
|
|
troubled
|
baš lijepo piggy da si ih razveselila
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 9.9.2008 14:27:43
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Da se i ja malo pravim pametna ili da prepišem ?!?!? NAravno, prema Ezopovoj basni "Seoski miš i gradski miš"! FJ je još mali za duže predstave, ali jedan naš mali prijatelj ima roćkas u to vrijeme i rado bismo mu poklonili ulaznice za predstavu
|
|
|
RE: Nagradna igra kazališta Mala scena 25.9.2008 12:13:21
|
|
|
|
Renata RR
|
Karte za predstavu "Rock'n'roll za dva miša” za termin 27.9. osvojila je Florijan Jakov. Molim Vas da mi još danas javite vaše ime na P.P. Čestitamo!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!