RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

MaTana -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (2.10.2009 20:42:34)

IZVORNA PORUKA: Bebys

kakva je to SUDO KREMA i gdje je kupujete...hvala vam svima...moja bebica od rodjenja ima uvijek spolovilo crveno...vec mjesecima...i sve sto god probam to joj nesilazi...malo ublazi ali non-stop je prisutno...i vise nisam normalna...[sm=smiley13.gif]

Sudo crem ti ima za kupiti u ljekarnama i DM-u, mislim da sam cak i vidila u Konzumu, nju ne smijes koristiti stalno, nego samo dok je guza ili pikica crvena, ali meni bi u istom danu proslo crvenilo.
Namazes tanki sloj i dobro umasiras, tako barem ja radim, inace onu obicnu kremu samo namazem, a kad je crvena guza sudocrem dobro razmazem, meni je stvarno spas, iako druge cure kazu da je i bepanthen mast isto jako dobra, ja nisam probala jer imam sudocrem.

osobno -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (2.10.2009 20:48:07)

Ja sam uzimala hipp kremicu, i dosta je pomogla, mada mislim da je najviše utjecalo to što sam prestala koristit vlažne maramice, ima strašno osjetljivu guzu(čak i danas), malo je tlaka prat ga svaki put, ali definitivno pomaže.

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (3.10.2009 8:35:32)

[sm=bravo.gif] maTana hvala ti puno...

Puli -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (3.10.2009 8:41:20)

mi smo na dm-ovoj babylove u zelenoj kutijici-wundenshutze

ta nas je spasila kad je guza bila jako crvena[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image],pa sam joj ostala vjerna

ima i kamilicu i cink u sebi

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (3.10.2009 8:44:58)

super hvala svima

inna -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (4.10.2009 21:13:36)

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Ja sam dosta lutala po raznim vrstama i proizvođačima, a li nekako sam najzadovoljnija običnom dječjom kremom koju namješaju ljekarnice. 300  ml 45 kn. Meni ok, [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Guza ostane masan cijelu noć.

potpisujem...zakon je

nancy -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (4.10.2009 23:17:54)

i ja isto koristim kremu iz ljekarne i zadovoljna sam !!a i spas je za suhe ruke.otkako sam je ja pocela trackat po sebi brze se trosi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Buden -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (5.10.2009 9:57:27)

sudocream!!!!![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Zvonki -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (5.10.2009 10:15:14)

Najbolja nam je JGL krema za guzu.

angelica -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (5.10.2009 10:24:26)

mi smo u početku koristili onu iz ljekarne što naprave, ali svaki puta bi bila drugačija (dobra, pa puna grudica, pa prerijetka...). Sada koristimo samo JGL i prezadovoljna sam

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (5.10.2009 10:29:50)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (5.10.2009 10:41:30)

hvala..jesu te gljivice po svugdje po guzi..ili samo na spolovilu...kak to izgleda..

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (5.10.2009 11:08:36)

[Sadržaj poruke je obrisan]

e_l_p_i -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (5.10.2009 22:54:48)

Koristimo kremu JGL-a i jako sam zadovoljna njome. Za sada je sve OK i nema nikakvih reakcija i nadam se da će tako i ostat :)

karoca -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (5.10.2009 22:59:13)

Koristimo kremu JGL-a i jako sam zadovoljna njome. Za sada je sve OK i nema nikakvih reakcija i nadam se da će tako i ostat :)

Potpisujem.

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (6.10.2009 10:56:49)

hvala cvrkac...uzela sam sada SUDO DERMA i ako to neide onda cu dalje...ma da ima tako malo crvne tockice...ali kriva je LAZNA PAVLOVICEVA koju u ljekarni u hr. prodaju...pa sam jako ljuta...hvala ti

mala pcelica -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (7.10.2009 11:50:25)

koristim pavlovićevu original sa rozikastim poklopcomi nabavljam je u srbiji i super je,sad imaju i sa dodatkom kmilice i ona je jos bolja...a ima i pavloviceva skroz bijela kutijica i sa njom nisam zadovoljna...tj. nesto na foru pavloviceve i isto sam je nabavila u srbiji....obadve su jeftine.....

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (7.10.2009 12:53:35)

e ja nemam nikog u srbiji a tam sam zadnji put bila u 4 osnovne jer sam morala ma sad sam uzela sudo derme pa cu vidit ma da ta lazna pavloviceva nevalja za druge neznam

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (12.10.2009 16:59:35)

e da vam javim SUDO KREMA je odlicna prolazi joj sve polako...hvala svima na odgovorima...

plavka -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (12.10.2009 17:14:20)

kremicu koju sam ja otkrila protiv crvenila, osipa, piknjica za guzu je WELEDA CALENDULA BABYCREME, kremica je na bazi nevena i odlična je sad koristim samo nju, kupila sam si i iz kolekcije WELEDA i za ličeko  a i ja sam koristila njihovo ulje u trudnoči za masažu međice nemoram vam niti govorit da nisam popucala!!! Imate ih za kupiti u mulleru i u parfumerijama limoni!!!

mišica 666 -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (12.10.2009 18:36:29)

biofarm krema za guzu ima ih u konzuma dm-a sa roza i plavim prugama je kutija i odlična je.

Bebys -> RE: PAVLOVICEVA MAST ili sta drugo koristite za bebinu guzu (13.10.2009 10:49:15)

hvala jos sam narucila sada uzeti ROJAZOL sto mi je cvrcak rekla...pa nadam se da ce sve biti o.k.
hvala svima[sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]