piggy -> RE: Caffe bar "Amor" (31.8.2008 18:42:21)
|
Potpuno se slažem sa vama,ja imam ovdje jednu susjedu koja ima peseka ali ga ne šeta u dječjem parku,već preko puta na livadici,ona svaki put nosi sa sobom vrećice i novinski papir i iza svake velike nužde pokupi za svojim pesekom. Da su bar svi takvi,ali ja da imam djete i da vidim nekoga u dječjem parku grdo bi se posvađala s njim pogotovo ak bi bio u pješčaniku. Bio je jedan slučaj na Jarunu kada sam sjedila sa frendicom i njenim bebačem u kafiču i došla neka baba i pustila psa sa uzice,i ide pas od stola do stola i dođe do našega,znate da se bebe neke boje,neke vrište od sreće. Tak je ovaj malac zavrištao i pas počeo lajati,naravno da se djete prepalo. Kada sam se ja digla od stola i viknula na sav glas "Hoće li netko zavezati ovog je[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley35.gif[/image] psa ili ću ga ja zavezati zauvijek",baba se na to okrene i kaže "kad drugi zavežu ovu djecu onda ću i ja svog psa". Možete si misliti kako sam poživčanila,šta sam joj sve rekla,na kraju ga je zavezala i istog trena otišla.
|
|
|
|