| 
				  tikica_69 ->  RE: Ta mala divna stvorenja - djeca!  (19.10.2009 15:53:37)
			   | 

Šta je to ljubav?   - Ljubav je kad ti drnda srce!      Kako se zovu ljudi koji žive na selu?   - Seoci.      Kako se zove čovjek koji radi na pumpi?   - Benzioner.      Razlika između sela i grada?   - Paaaa, u selu je trava cijela, miislim iz jednog dijela, a u gradu je   isprekidana.      Šta je to brak?   - Brak je kad momak i djevojka odu prvo u crkvu, a posle u banku ili   poštu, nisam baš siguran..      Kako izgleda netko tko se zaljubi?   - Paaaa, moraš se naparfimirati, obrijati, napraviš ovako kosu ko jež, da   izgledaš ko frajer !      Šta je kredit ?   - To je ono u telefonu. Kada ti se potroši, a ti uključiš punjač i imaš   kredit.      Ko su političari?   - To su ljudi koji prave politanke.      Šta je to bogatstvo?   - To je kad kupuješ sve, pa ti opet na kraju bude dosadno      Šta su to reklame?   - One služe da ideš piškiti ako ti se piški.   - Reklame služe da se glumci odmore.      Da li voliš životinje?   -- Volim. Pile, prase. Krilce od pileta mi se najviše sviđa!      Šta radi matičar?   - Uči djecu matematici.   - Matičar je kao neki čovjek što ispituje mlade.      Šta je to stjuardesa?   - Stjuardesa služi ljude u avionu da ne bi oboljeli od gladi.      Kako se prave bebe?   - Sramota me reći, jer je to jedan bezobrazan posao.   - Prave se noću, zato žmire kad se rode.   - To je jedan glupav posao za koji se prima dječji dodatak.      Šta je droga?   - Moj dida se drogira. On je dijaboličar i svaki dan daje sebi drogu iz   šprice.      Šta je aerobik?   - To je stočni aerodrom.   - U to vjeruju samo ružne tete. 

| 

| 

| 

|