|
barby -> RE: idem na IVF+ET (29.10.2009 20:23:10)
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 recite mi cure koliko se cekaju ti silni lijekovi otprilike za postupak? Šta ti je duphaston? Misliš dabroston? Ako budeš pila klomifen ili slično onda dobiješ recept od gin opće prakse a ostale injekcije sam čula da se čeka od 7 pa sve do mj dana. Sve zavisi od tvog ginekologa. duphaston je kao dabroston samo druga tvornica i bolji je jel se manje od njega deblja i ne zadrzava vodu u organizmu,a meni to treba(jel sam sklona sirenju nazalost[sm=smiley1.gif]) i jedino sta duphaston se jos uz recept placa a dabroston ne. ne znam sta ce mi dat da li klomifen ili sta,nisam ga uopce stigla ni pitat jel je bila takva spica danas,imao je puno transfera,punkcija i folikum... ali mi je jednom moja socij. ginek. rekla da kod mene ne dolazi klomifen da je to preblago,sad zasto je to mislila.. sta daje dr opce prakse mi to? a meni je socij. ginek. spominjala da ce to preko nje ici.ma ,kad ovi u bolnici nista ne znaju covjeku objasnit,pogotovo nekom tko ide prvi put na tako nesto...
|
|
|
|