|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
1.9.2010 9:14:42   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za maleno user posted image i mamu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1376
1.9.2010 9:37:06   
veda2
IZVORNA PORUKA: ribica1

Hvala cure user posted image user posted image user posted image user posted image
Javim vam se obavezno nakon slijedećeg uz!!!
Joj sad me još više strah nego prije, tisuću i jedno pitanje?!!Šta ako ne bde sve ok, šta ako drugi put ne bude kucalo, šta da napravim da se to ne desi, uf!!!user posted image

Cure pusa!!

Sto da napravis da se to ne desi? Da te ne bude strah kao sto si napisalauser posted image
Ono sto ce biti ce biti,sve je u Bozijim rukama. Ti se nemoj zivcirati,odmaraj se.Drugo nemozes nista napraviti.

< Poruku je uredio veda2 -- 1.9.2010 9:38:40 >

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1377
1.9.2010 9:46:54   
ninolina
Ribice jako mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a kaj se tiće tvoga straha...to je normalno...Svi se mi bojimo kako će...Moraš biti pozitivna, okupiraj se nećim da ne misliš stalno na to...iako znam kako je to teško...Bit će sve ok user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1378
1.9.2010 11:15:22   
Tsmee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nema brige draga, sve će biti ok. Znam da je teško opustiti se u ovom trenutku, ali pokušaj. Skreni misli na neke druge aktivnosti... Uostalom, ak ti dođu mučnine, ne buš više mislila o tome već di ima kupit badema user posted image
A sljedeći uzv će doć da se nećeš niti okrenuti i opet ćeš nam veselo pisati o tome user posted image
A sad marš na trudnički forum user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1379
1.9.2010 12:54:49   
ribica1
A znam, znam.........

Ništa moram se preselit malo na trudnički forum al neću vas još skroz napustituser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1380
7.9.2010 13:29:59   
ribica1
Samo da javim novosti i definitivno se selim među trudniceuser posted image user posted image user posted image kako mi to još čudno zvuči!!!
Bila ja danas kod svog ginića po uputnicu za drugi tjedan pa mi je napravio i uz da vidimo šta ima novoga i kad ono definitivno potvrđeno dvije bebice, prokucalo i drugo srce.
Ovaj put mi je to sad nekako stvarno jer prošli put na toj slici ja nisam niš vidla a sad se već lijepo vide dva srčekauser posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1381
7.9.2010 13:32:42   
BUMBI
Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1382
7.9.2010 13:50:17   
lee
bravo čestitamo!!!!user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1383
7.9.2010 14:41:56   
Točkica28
savršeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1384
7.9.2010 15:03:25   
lidac0605
Ajmeeeee,kojih lijepih vijesti!!!
Ma čestitam mamice,bravo!Uživaj u svojim blizančekima i briši među trudnice!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1385
7.9.2010 15:48:21   
veda2
Joj Ribice moja,ovo su supeeeeer vjestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas mi je ovo uljepsalo dan.Saljem ti puno,puno pusa tebi i tvojim malimuser posted image user posted image Zelim tu svu srecu ovoga svijeta,sada uzivaj u svojoj trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image

1-IVF negativan

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1386
7.9.2010 17:02:03   
Leptir5
ribice super vijesti user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1387
7.9.2010 17:22:56   
katy mama
super ttrudnice user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1388
7.9.2010 20:48:29   
ribica1
Cure hvala vam, super ste!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Veda draga hvala ti puno i uskoro ćeš i ti samnom na trudničke teme!!Drž se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 1389
7.9.2010 20:50:31   
mariola
Predivno ribiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1390
8.9.2010 10:39:16   
crvenkapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1391
9.9.2010 12:25:44   
crvenkapica
a gdje nam je tikica   nisam je vidjela  na ovoj temi dugo,  

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1392
9.9.2010 13:44:21   
ribica1
To sam se i ja pitala, fali nam, al nema je nigdje!!
Tikice javi seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1393
10.9.2010 18:47:47   
veda2

IZVORNA PORUKA: ribica1

Cure hvala vam, super ste!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Veda draga hvala ti puno i uskoro ćeš i ti samnom na trudničke teme!!Drž se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ev0 danas sam ponovno pocela polako sa pripremama za IVF. Danas prvi microginon.....

1-IVF negativan

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1394
10.9.2010 20:02:45   
ribica1
Ajde super!!!!
Jedva čekam da to krene, imam neki feeling da će ovaj put to bit to!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1395
10.9.2010 20:27:45   
Tsmee
Veda sretno! Držim fige da se pridružiš ribici i nama već skori bivšim trudnicama user posted image

Ribice user posted image , uživaj!

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1396
10.9.2010 23:29:24   
smarija
veda draga drzim fige da ovaj put bude user posted image ,kad ti radis vantjel.,jer ja sam vec pocela uzimati microginon ima vec nekih 5-6 dana pa mi planiraju raditi u oktobru pod uslovom da se rijesim bakterije eserihije.kontrola mi je u sledeci cetvrtak pa cu znati sta dalje,a vec su mi jednom odgodili postupak.
jos me interesuje posto si ti to vec prosla meni je prvi put,sta poslije microginona koliko dugo terapija traje do punkcije

< Poruku je uredio smarija -- 10.9.2010 23:32:33 >

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1397
12.9.2010 10:17:53   
veda2
Draga Smarija,ja sada neznam jos tocan datum kada mi je punkcija i et,negdje krajem 11 mjeseca,vjerovatno punkcija 24.11. to cu znat ovih dana.
Ovako,ja sam prvi put uzimala microginon negdje 3 mjeseca. Deset_ dana pred kraj zadnje tbl.microginona pocela sam sa decapeptilom,kojeg sam dobivala do pred punkciju.Ukupno 26 inekcija sam primila. Kada sam bila, cini mi se na 14 inekciji decapeptila,ukljucen mi je i menopur,prva 3 dana sam koristila po 3 inekcije, a do pred punkciju 2. Stoperica je bila ovitrelle.
Ovako je odprilike izgledalo: od 28.06.2010-decapeptil,
06.07. popila zadnji microginon,
od 12.07.menopur i decapeptil,
22.07-ovitrelle,
24.07.-punkcija,           13 zrelih jajnih stanica
27.07-embriotransfer.         vracena 3 embriona
Nazalost,07.08.sam prokrvarila, jedno 3 dana prije vadjenja bete.

Neznam kako ce biti kod tebe i sto ti je od terapije,uglavnom tako je to odprilike kod mene bilo. Zaista ti zelim puno srece.

< Poruku je uredio veda2 -- 12.9.2010 10:19:08 >

1-IVF negativan

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1398
13.9.2010 10:45:44   
pakić
Veda, sretno... user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1399
13.9.2010 10:54:18   
smarija
hvala veda puno na odgovoru,meni je doktorica spominjala taj descapeptil i rekla je da ce ici sa gonal f injekcijama jer na to sam uvijek dobro reagovala kad sam radila inseminacije,meni je ovo drugi mjesec sa microginonom.e sad cemo vidjeti sta dalje danas sam zvala dr.i trebam u petak ponoviti nalaz za eserihiju,ceka se sedam dana do rezultata.Ako bude ponovo prisutna opet moram odgoditi vantjelesnu user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!