|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
23.8.2010 16:04:59   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1351
23.8.2010 16:29:22   
pakić
Ribice, kako se osjećaš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1352
23.8.2010 16:43:09   
ribica1
Pa ne znam dobro, valjda, zadovoljno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1353
   [Obrisani korisnik]
23.8.2010 16:47:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ribica1)
  Neposredna veza do poruke: 1354
23.8.2010 17:20:10   
ninolina
bravo draga, velika betauser posted image user posted image user posted image user posted image možda ultrazvuk pokaže user posted image user posted image user posted image user posted image
sad se lijepo preseli među trudnice i uživaj

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1355
23.8.2010 18:59:30   
veda2
Super ribice,odlicna betauser posted image user posted image user posted image
Da,kao sto je Ninolina napisala sada se preseli medju trudniceuser posted image ,ali nemoj zaboraviti i nas trudiliceuser posted image Pusica....

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1356
23.8.2010 19:08:04   
ribica1
Veda draga sve će te vi bit uskoro istouser posted image a zaboravit vas neću sigurno!!!!
Curke user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1357
24.8.2010 8:28:56   
Bablica
Joj i do tad sam jedva izdržala da ne objavim prije tebe pa sam morala bar nešto napisat! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad ćeš češće morat u moje krajeve ... jupiiiiii!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ribica1

Bablica al si se požurilauser posted image user posted image user posted image Uskoro se vidimo ponovno!!!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1358
25.8.2010 10:27:07   
Bablica
Iiiii ribice, ima li kakvih simptoma za prijavu?!?!?user posted image user posted image

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 1359
25.8.2010 13:45:24   
ribica1
Pa ako je živčanost i nervoza simptom- ima!
Danas se cijeli dan samo svađam!!!!

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 1360
26.8.2010 11:12:38   
Bablica
E sad ovako: to neka ti je zadnji dan da si živčana i nervozna jer tko će dijete čuvat ako se ti nerviraš!??!?! Nemoj se šalit!  Samo smile nabaci i boli te briga za sve! Kad majstori dođu ti lijepo na kavu! user posted image user posted image

Pa ako je živčanost i nervoza simtom- ima!

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1361
26.8.2010 11:38:03   
crvenkapica

Pa ako je živčanost i nervoza simptom- ima!

nije me bilo ovdje par dana ,i  vidim  super vijesti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo ribice  user posted image user posted image user posted image user posted image   CESTITAM !!

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1362
26.8.2010 11:38:58   
crvenkapica
ja sam juce bila na razgovoru  za 2. IVF   i  krecem  krajem  10mj--pocetkom 11mj.    

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1363
26.8.2010 12:22:54   
ribica1
Bablica moja a znaš ti meneuser posted image user posted image user posted image
Al neću više, to je valjda bio takav dan. Danas sam super!!!

Crvenkapice HVALA!!!Iako ja još ne vjerujem, čekam ultrazvuk u utorak i onda će to bit to, valjdauser posted image user posted image user posted image
Sretno i tebi!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1364
27.8.2010 8:33:56   
veda2
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

ja sam juce bila na razgovoru  za 2. IVF   i  krecem  krajem  10mj--pocetkom 11mj.    

Crvenkapice-sretnouser posted image

Ja i ti imamo slicne termine. Ja negdje krajem 10 mjeseca startam sa decapeptilom, kasnije menopur,a punkcija i et su  negdje krajem
11 mjeseca.

1-IVF negativan

Neposredna veza do poruke: 1365
27.8.2010 8:35:20   
veda2
 Ribice,vidim da si tu ,samo da te pozdravim.Cekamo utorak i tvoj uzuser posted image user posted image  

1-IVF negativan

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1366
27.8.2010 11:24:33   
ribica1
I ja i ja jedva čekam utorak jer još mi sve ovo nije baš sjelo, nekako mi je nestvarno.
Iako mi nije loše,bolovanje otvoreno, svi oko mene nešto rade a ja odmaramuser posted image user posted image user posted image
A i tvoj 10. mjesec će doć brzo, vidjet ćešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cure, imam pitanje, betu sam vadila 15 dan od transfera i 20 dan od punkcije i iznosila je 3111. Jel to puno il malo, jer na različitim mjestima sam pročitala različito a i ona objašnjenja na samom nalazu mi baš nisu jasnauser posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1367
27.8.2010 12:10:11   
ninolina
Tjedni - ßHCG
3. 5 - 50
4. 3 - 426
5. 19 - 7.340
6. 1.080 - 56.500
7. - 8. 7.650 - 229.000
9. - 12. 25.700 - 288.000
13. - 16. 13.300 - 254.000
17. - 24. 4.060 - 165.400
25. - 40. 3.640 - 117.000

to je od prilike tako...znači ti si sada po tome trudna cca 5 tj...računa se od zadnje menstruacije...a ako nije prošlo toliko...veča beta može označavati i višeplodnu trudnoću

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1368
27.8.2010 15:23:14   
Leptir5
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

super!! user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

Neposredna veza do poruke: 1369
27.8.2010 15:47:52   
Anoniman

I ja i ja jedva čekam utorak jer još mi sve ovo nije baš sjelo, nekako mi je nestvarno.
Iako mi nije loše,bolovanje otvoreno, svi oko mene nešto rade a ja odmaramuser posted image user posted image user posted image
A i tvoj 10. mjesec će doć brzo, vidjet ćešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cure, imam pitanje, betu sam vadila 15 dan od transfera i 20 dan od punkcije i iznosila je 3111. Jel to puno il malo, jer na različitim mjestima sam pročitala različito a i ona objašnjenja na samom nalazu mi baš nisu jasnauser posted image

oooo, draga, ja bih rekla da si ti happilly pregnant!user posted image i to onak, fest, možda i double! user posted image user posted image user posted image  jeeee! user posted image user posted image user posted image
ajde doktoru pa nam javi!user posted image

(Odgovor članu ribica1)
  Neposredna veza do poruke: 1370
28.8.2010 20:48:20   
crvenkapica
ribice to nikako nije mala beta,   moze biti  i   dvojceki    :)
user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1371
31.8.2010 19:59:03   
ribica1
Evo obavila ja danas ultrazvuk i dobila dvije slikice (na kojima ja iskreno niš ne vidim)user posted image user posted image user posted image
Uglavnom jedno srčeko kuca, drugo još ne al postoji mogućnost da se i ono javi. Kontrola za dva tjedna!!!

Ma meni dosta i ovo jedno samo da ostane tu di je!!
Do daljnjeg i dalje na bolovanju i mirovanje i odmor!!
Vidim da ću se morat prebacit na druge teme, al još nekako ne znam, ko da to nije touser posted image user posted image !!!

Cure pusa!!

Neposredna veza do poruke: 1372
31.8.2010 20:59:22   
lidac0605
user posted image user posted image za malo srčeko,cijeli dan gledam kad ćeš se javit!!Sad odmaraj i uživaj!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1373
1.9.2010 8:00:00   
veda2
Ribice moja, velike pusice za tebe i malo user posted image  koje kuca.Bas mi ova vijest uljepsa ovaj tmurni i kisni dan...
Odmaraj se mila,i uzivaj u svojoj trudnoci. Drzim fige i za drugo malo srceuser posted image user posted image . Svakako javi  novosti kada kude sljedeci uz.  Tvoja Veda....

1-IVF negativan

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1374
1.9.2010 9:12:29   
ribica1
Hvala cure user posted image user posted image user posted image user posted image
Javim vam se obavezno nakon slijedećeg uz!!!
Joj sad me još više strah nego prije, tisuću i jedno pitanje?!!Šta ako ne bde sve ok, šta ako drugi put ne bude kucalo, šta da napravim da se to ne desi, uf!!!user posted image

Cure pusa!!

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!