|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
20.8.2010 12:10:23   
ribica1
Cure hvala vam punooooooo!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1326
20.8.2010 12:24:41   
ninolina
ma znala sam jauser posted image

čestitam ti mamiceuser posted image od sveg srca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ninolina -- 20.8.2010 12:39:15 >

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1327
20.8.2010 13:44:31   
cuba
Čestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1328
20.8.2010 13:50:11   
nancy
 i ja i ja cestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepo je procitat ovako lijepe vijesti

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1329
20.8.2010 14:18:49   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: ribica1

Jesam!!!
Pojavile se user posted image s time da je jedna malo svijetlija od druge al dvije su!!!

Yeeeeesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1330
20.8.2010 14:56:42   
pakić
Svaki dan gledam hoćeš li napokon objaviti sretnu vijest... ZNALA SAM DA JE TO TO. user posted image user posted image . plače mi se od sreće, user posted image , ali jedva čekam da te zagrlim

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1331
20.8.2010 15:07:41   
ribica1
Hvala vam svima!!!Puse!!!!

Pakić, sad je baš sestrična bila kod mene pa mi je rekla da si pitala jel jesam napravila test i evo!!!

A čuj dok ja ne vidim da srce kuca niš ni sigurno!!
Pusa!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1332
20.8.2010 15:19:11   
pakić
Ma to je to, a kucaju možda i dva srčeka. Veseli se, jer biti će sve u redu.user posted image user posted image . Imala sam osjećaj da ćeš to danas objaviti.

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1333
20.8.2010 17:37:31   
veda2
Ribice moja,cestitke i od mene od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Znala sam ja da ces ti njega napravitiuser posted image Sto da ti napisem,znas da sam te pratila od samog pocetka i zaista se veselim kada sam procitala da si ugledala svojuser posted image Cekam sa nestrpljenjem ponedeljak,ali znam da ce to biti jedna lijepa velika beta.Saljem ti jednu veeeeliku,veliku pusu .............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1334
20.8.2010 17:43:42   
Tsmee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ribice čestitam! Jako mi je drago... Nisam se puno javljala, ali uvijek pratim što ima kod vas trudilica...
Nek bude mirna, ugodna, školska user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1335
20.8.2010 17:57:18   
lee
čestitamo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  super vjest!

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1336
20.8.2010 18:15:32   
ivkica
Ajme ribice čestitam i ja!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Prekrasne vijesti oraspoložile me i uljepšale mi dan za 100% Želim ti puno sreće u trudnoči, ogromnu betu i da gin potvrdi da su user posted image  user posted image   user posted image

Lijepo je biti mama

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1337
20.8.2010 18:44:19   
ana82
Bravo ribice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

ma veselim se kao kad sam vidjela svoje user posted image  ! Vidiš da smo imale slične simptome,a mene je sad ukliještilo u lijevoj nozi! Što se srčeka tiče,dijelimo iste strahove,ja jedva čekam 26.,kad vidiš plusić,tek počinju brige...ali one najslađe! Možda budu user posted image user posted image !

(Odgovor članu ivkica)
Neposredna veza do poruke: 1338
20.8.2010 20:21:02   
ribica1
Cure još jednom hvala, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veda draga hvala ti i nadam se da ćemo uskoro i tebi čestitat tj. znam da hoćemo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ana, eto vidiš meni desna noga tebi lijeva user posted image user posted image user posted image user posted image
Čuj koliko nakon vađenja bete se ide na ultrazvuk? I od kojeg dana zapravo ti broje početak trudnoće?

(Odgovor članu ana82)
Neposredna veza do poruke: 1339
20.8.2010 21:40:21   
anuska08
ribice, čestitke,čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj u najljepšem razdoblju u životu!!1user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1340
20.8.2010 21:41:35   
Marta j
Ribice cestitam na bebi i uzivaj u trudnoci

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1341
21.8.2010 13:48:48   
ninolina
Čuj koliko nakon vađenja bete se ide na ultrazvuk? I od kojeg dana zapravo ti broje početak trudnoće?

ako imaš svog doktora i ako se možeš naručiti mislim da možeš ići odma...a trudnoća ti se broji od zadnje menstruacije...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1342
21.8.2010 16:10:46   
ribica1
Imam svog doktora, i nikad ne čekam dugo, danas ga nazovem i sutra, preksutra sam na pregledu.
A za računanje trudnoće sam mislila da je možda drugačije pošto sam išla na IVF!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1343
21.8.2010 18:39:55   
veda2
Ribice,da kao sto ti je Ninolina napisala-trudnoca se racuna od dana zadnje menstruacije. Bez obzira sto si isla na IVF oni to tako racunaju,a naravno kada logicki gledamo to tako nije,ali se tako upisuje u trudnicku knjizicu.

Neznam sto ce ti tvoj dr. reci ali zene koje su samnom bile u grupi  na IVF taj dan kada su isle vaditi betu,taj dan nisu bile na uz.nego onima kojima je beta bila pozitivna bile su zakazane na uz za sedam dana. Tako je bar na mjestu gdje sam ja radila IVF.   Pusa.....user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1344
22.8.2010 19:12:48   
Leptir5
ribica čestitam!!!! user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1345
23.8.2010 1:06:19   
lilia
Čestitam, baš mi je drago.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1346
23.8.2010 9:12:36   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Ajmeeee koja sreca sad kad sam procitala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
ribice cestitam ti od sveg srca, ne mogu ti ni opisati koliko mi je drago zbog tebe!! zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu! user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Potpisujem Nellycu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskreno se radujem zbog tebe, uživaj u narednim mjesecima koji slijede user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1347
23.8.2010 9:21:49   
ninolina
ribice sretno danas...neka je beta veeeeeeeeelikaa....

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1348
23.8.2010 13:19:32   
Bablica
ČESTITKE RIBICEEEEEE!!!!
Jupiiiiiii!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neka ti je najsretnijijh user posted image  i brzo po papire!!!!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1349
23.8.2010 16:02:44   
ribica1
Evo da se javim beta izvađena 3111 za tjedan dana idem na ultrazvuk!!!

Cure hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bablica al si se požurilauser posted image user posted image user posted image Uskoro se vidimo ponovno!!!

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!