|
Tsmee -> RE: idem na IVF+ET (9.4.2010 11:31:00)
|
A gle, ne znam što da ti kažem... Ona je sva u strahu, posebno od neuspjeha i boji se da će to sve trajati i bla, bla... A nema baš ni puno vremena. I kad pročita da je netko išao na 2 ili 3 postupka i koliko je sve trajalo, ona se samo ubedira jer vidi pred sobom puno godina koje ona nema pred sobom. Ma, ne bih sad u detalje, nije riječ o meni pa ne želim iznositi previše informacija koje možda ni ona ne bi htjela. U svakom slučaju, ona ide kod doktora i radi sve kako joj kaže, ali zapravo se boji "ući u taj svijet" i ne raspoituje se što dalje, što ako ne, koje su alt_ernative. Ja razumijem zašto to radi iako ne podržavam, jednostavno se ne može (ili ne želi) suočiti s problemom. Nisam ni ja isprva htjela postavljati ovo pitanje ovdje jer mi se činilo ako ona ne želi, neću joj nametati nešto, ali me malo zabrinulo što ona radi neke planove vrlo striktno u vrijeme kad bi mogla biti u postupku. I kad sam s njom razgovarala, shvatila sam da ona uoće ne razmišlja o tome da bi trebala mirovati neko vrijeme i ići na bolovanje (čak mi je rekla u jednom trenu "pa nije valjda tako strašno"). I isto tako ona misli raditi kroz trudnoću, a koliko sam ja čula trudnice koje zatrudne putem IVFa automatski idu na čuvanje. je li to tako?
|
|
|
|