kakvo je vase misljenje o bebivita kasicama? ja sam kao pocetne kupovala hipp a one su duplo jeftinije.znam da je hipp hipp al nije valjda da te ne valjaju. jeste li ih vi davale svojim bebacima?
nemam trenutno niti jednu, ali da budem iskrena nisam niti čitala tko je proizvođač.Bitno mi je da nema glutena i od koliko je mjeseci. Ako ovih dana kupim neku javim
ZVRK -> RE: bebivita kašice (17.9.2009 11:54:47)
sve kašice su dobre na svoj način. kupi od istog okusa od više proizvođača i probaj ti(mama)pa usporedi i odluči
inna -> RE: bebivita kašice (17.9.2009 11:54:53)
bebivita je od istog proizvođača kao i bebimil. Nismo iz za sad probali...mi smo na domaćim ili hippu
nancy -> RE: bebivita kašice (17.9.2009 11:58:11)
ja mu povrtne sama spremam jer dobijemo neprskano al voce me je nekako strah kupovat,ko zna odakle je to.nekako su mi sigurnije kasice.probat cu ih bas nekoliko kupit jer je cijena puno pristupacnija.
Thea -> RE: bebivita kašice (17.9.2009 12:06:13)
Mi smo na domaćim kašicama,ali kad idemo nekud kupim bebivitine i super su nam.Voli ih popapati i fine su,a da ne kažem i duplo jeftinije..
nancy -> RE: bebivita kašice (17.9.2009 12:08:27)
bas to duplo jeftinije !!e kad su vama fine onda moraju bit fine[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]thanks,probat cemo ih