|
Kika83 -> RE: AIH-inseminacija (24.9.2009 0:22:01)
|
IZVORNA PORUKA: ivana11 Da, živim u Zagrebu, imam 27 godina i na bebici radimo već dosta dugo, zadnje 2 godine se uopće ne pazimo, a onako aktivno, da pazim na plodne dane godinu i pol. MM ima lošiji spermiogram, u 2 mj je imao 46 mil. spermija, samo malo manju pokretljivost, a sada mu se nalaz pogoršao na 23 mil. i 4 mil pokretnih. doktor kaže potreban je samo jedan, ali on nikako da se primi, kakav problem vi imate i koliko si ti stara. pretpostavljam 83 godište Da, ja imam 26. Mi više od 2g, 6mj bez doktora a ostalo vrijeme po bolnicama, terapijama i več mi je pun k... svega Ja ti imam pcos, začepljen lijevi jajovod, navodnu endometriozu i povišen prolaktin(možda). Inače nemam ovulacije i neredovite menge. A mm prije 2g imao super spermiće, sad nešto slabiji. U 5mj bila na laparoskopiji i sad se nešto reguliralo i zato sam bila na ins, jer smo dobili prirodno jedan folikul. Zadnju ins sam imala prije godinu dana jer nikako da se cista riješim, stalno su dolazile i odlazile i nisam zbog njih mogla u postupak.
|
|
|
|