|
Leptir5 -> RE: AIH-inseminacija (26.10.2009 20:06:20)
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Stanje kod mene je katastroficno….2 folikula su se krenula susiti i vec su se smanjili 1 – 1,5mm. Ovaj jos jedan je danas na 18mm, endometrij je 8,2mm. Uopce nista ne izgleda dobro. Danas bi trebala u 21 uzeti stopericu ali je jos uopce premisljam hocu li ici u postupak. MM je pod temperaturom, da je stanje imalo bolje radili bi IVF zbog toga sto ce temperatura utjecati sad na spermice, s obzirom da od mojih folikula nista, dr. kaze da je AIH jedina opcija koju bi on uopce sada radio u ovoj situaciji. Da bi mi situacija bila jos stresnija, danas mi mama javi da mi je sestra 3. puta u godinu i pol ostala trudna. Samo se nadam da ce ovaj puta odluciti zadrzati to dijete. ajme tiki,nekada stvarno imam osjećaj da se Bog poigrava sa nama... ne znam šta da ti kažem,iskreno se divim tvojoj volji,želji,snazi i ustrajnosti toliko godina i pokušaja...a samo šta ti treba je čini mi se malo Božje volje da pomogne,stvarno ne znam odakle ti snage za sve ovo prebroditi šaljem ti pusu i zagrljaj [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|