|
marči -> RE: Gacice su mi uvijek mokre?! (30.3.2012 13:37:24)
|
uf..neznam šta ti reći...probaj dok ležiš se dobro nakašljati ako šta curka mogla bi biti plodna voda ali oni to pregledom teško ustanove, kažu da ako curka, curka stalno pogotovo ako se bebica nije spustila pa glavom ne pritišće ušće jer onda zna zatvoriti napuknuće...nemaju sve žene isti iscjedak...nekima je rijeđe nekima bijelkast gušći i žućkast...probaj na tamnom rublju da vidiš ima li ikakve boje ili ti se samo čini da je skroz vodenasto...meni je bilo jako obilno prolazilo je kroz uložak, u svakom slučaju ako sumnjaš da je plodna voda miruj, pij puno vode, to se djelomično obnavlja, neznam kada ti je pregled, ali možeš nazvati ginekologiju i raspitati se, oni ujutro rade na poliklinici briseve pa se može konkretno utvrditi šta je, tako je bar u Rijeci... nema pravila da ti mogu dati neki konkretni savjet, slušaj svoje tijelo...meni je rekla gin. ako je plodna voda i visoko prsnuće vodenjaka da se kroz par dana moguće inficirati pa da bi do bila temperaturu i uglavnom ne bi prošlo nezamijećeno....
|
|
|
|