Kvrgica pod pazuhom (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

Njofra -> Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 18:55:04)

Da li ju je tko imao? Znatiželjno pitam jer svašta mi pada na pamet. Pitam sama sebe da li bi to moglo biti zbog toga kaj tu redovito uklanjam dlačice brijanjem ili možda zato kaj me sad boli i mišić na toj ruci pa da nije nekakva upala i tako itd. Ima li tko kaj pametno za reči

Viky -> RE: Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 20:20:56)

moja poznanica je naišla na kvržicu i na kraju se ispostavilo benigno.Kažu,ako boli,nije opasno.Držim fige da je sve ok...

Zvonki -> RE: Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 21:38:15)

Kakvu? Malu? Veliku? Imam i jednu i drugu. Mala je kao potkožni prištić koji se nalazi duboko pod kožom, mogu ga micati i uopće ne boli. Veliku sam imala nedavno. Kao da sam imala veliki crveni, upaljeni prišt i bolilo je dosta. Nakon tjedan dana nestala upala ali ostao ožiljak. Inače, treba po antibiotik kada se pojavi takav bolni upaljeni. Moguće da se pojavio od začepljene žlijezde lojnice.

Njofra -> RE: Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 22:59:53)

Veličine lješnjaka. Boli me mišić na ruci i oko te kvržice. Ne znam možda ću na kraju stvarno po tablete sve kak mi se ne da ići.

MaTana -> RE: Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 23:18:28)

otiđi do doktora, najvjerojatnije ti je upaljena žlijezda lojnica, ako se često briješ i koristiš malo jači dezić zna se dogoditi pogotovo sa nekim antiperspirantima, moze biti i urasla dlaka od brijanja, najbolje da pokazes svome dokt. pa ce ti on savjetovati sto da napravis, ja sam imala reakcije na dezodoranse, bolilo je toliko da ne bi mogla dignuti ruku iznad glave, a izgledalo bi kao veliki potkožni prišt. 

dominik -> RE: Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 23:24:55)

mozda je razlog isti koji je za bol misica a mozda je i zljezda lojnica a mozda i limfni cvoric...ja bi pricekala koji dan a ak ne nestane odi kod dr...ako je nekaj strasno dan dva nebu nis promjenilo (nazalost znam) a ak je bezopasno prisparat ces si odlazak kod doktora

tikica_69 -> RE: Kvrgica pod pazuhom (7.9.2009 23:27:47)

Ja sam je imala (ukljucujuci i konstantno povisenu temperaturu oko 37,5) dok nisam pocela piti Bromergon zbog povisenog prolaktina. Od tada me niti cice ne bole i nestala je kvrgica. Mozda nadjes svoj problem u mom slucaju. U svakom slucaju, ona je obicno znak neke upale u organizmu i posjet lijecniku je svakako obavezan.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (7.9.2009 23:30:18)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mlada mama -> RE: Kvrgica pod pazuhom (8.9.2009 9:16:39)

Ja ju imam od rodjenja bila je velika kada sam se rodila,s vremenom se smanjila,ali jos je tu

Stranica: [1]