Da li je ovo ok? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Odgoj



Poruka


Njofra -> Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:04:49)

Klinka jučer dođe u 22h doma i donese svoje stvari (igre razno razne ovaj put Moneyplay) i ostavi u hodniku na cipelaru bez obzira na moje prigovaranje koje je stvarno već i meni dosadilo, i koje traje već nekoliko dana za istu stvar a to je da svoje stvari sprema kad dođe doma u svoju sobu. I tako Njofra (koji sve razbacuje i od kojeg dan danas sve spremam jer nemam volje spremati iza njega) dođe do toga kad je klinka već otišla spavati i budući je on zadnji budan izuzevmene naravno i sve razbaca po cijelom hodniku a znate koliko sitnih dijelova ima ta igra. E sad, ja sam to odlučila ostaviti na podu tako kako je da joj ujutro kažem i kažem joj ako to neće pospremiti da ću baciti u koš za smeće i ne samo to već i sve igre. I sluša mene mm koji je došao iz noćne i pozove me u sobu i kaže meni dobro sad si joj rekla i sad prestani više govoriti o tome kao da sam ja namjeravala razglabati (dodatno je podpalio vatricu u meni koja je več i onako bila rasplamslana) ovako sj[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley35.gif[/image] od nespavanja (znam da je njemu teže noćima u noćnoj smj) Njofra me maltretira s cicanjem a da ne kažem da je zaspao u 2330h a budan od 6h. Tresem se od živaca. Nalupala bi ga najradije s guštom tako se sad osjećam a onda još i mm.
Da li je to uredu od mene kaj sam rekla maloj?
Da li je to uredu kaj je mm mene verbalno napao?




BruMa -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:13:08)

Naravno de je OK da daš toj klinki do znanja da mora pospremit za sobom.A muž je vjerojatno nabrijan i umoran od posla
pa se mora malo ispuhat na nekog.
A tko je ta "klinka"?




Njofra -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:16:26)

Pa kako to misliš tko je ta klinka? Moja kćerkica (10g stara).No, dobro moj bad nisam ju baš nigdje stavila, naglasila u post što moram promjeniti napokon.




BruMa -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:27:28)


IZVORNA PORUKA: Njofra

Pa kako to misliš tko je ta klinka? Moja kćerkica (10g stara).No, dobro moj bad nisam ju baš nigdje stavila, naglasila u post što moram promjeniti napokon.


Aha,sorry[sm=smiley1.gif]




mlada mama -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:32:31)

Vjerujem da ti nije lako i da si uzasno zivcana i iscrpljena. Moje misljenje je da bih i ja isto tako ostavila maloj da pokupi.A sto se tice tm mozda on nije mislio nista lose,i sama kazes da si u zadnje vrijeme zivcana i oni to vide i osjete,mozda je mislio da te nije zaustavio da bi ti i dalje prigovarala...Ne znam kakav je tm i koliko ti pomogne oko klinaca. Niti sam bila tamo da bih ja sada mogla reci on je mislio ovako ili onako
Ako ti mislis da je on to rekao zlonamjerno razgovaraj s njim i reci mu da ne zelis biti nicija sluskinja pa da si za to tako postupila. Djeca vide kako se roditelji odnose jedan prema drugom i s vremenom se i oni tako pocnu ponasati.
Ako te napadne svaki put kada ti nesto kazes maloj ili malom i oni ce  tako poceti razgovarati s tobom.
Oni moraju skuziti da imas njegovu podrsku u njihovom odgoju




Nika 24052006 -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:36:31)

Naravno da je u redu da tražiš od kćerkice da posprema za sobom svoje stvari,ipak joj je 10 godina i trebala bi to sama znati.Možda da joj pristupiš malo ljepše,bez galame,da ju zamoliš...Mislim da je ona sad u toj fazi kada se u njoj stvara revolt ako joj ti,recimo tako,nešto narediš.Što se tiče tm,čini mi se da ste oboje napeti i umorni,i zbog toga dolaze tenzije.Pokušajte mirno porazgovarati.Ne opravdavam ga,nije te trebao napasti,ali ti si nervozna,on umoran,djeca traže svoje,ušli ste u začarani krug iz kojeg se sad teško izvući..




dominik -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 8:49:30)

bas promatram domia i necakinju od 9 godina...isti su samo kaj drugacije reagiraju on se rasplace a ona naduri...to sa spremanjem...heh...jucer gnjavi pola sata baku da bi isla spavat...jer kad su tu zajedno spavaju...krene u sobu a ono iza nje hrpa igracki koje kao ni moj mali nije u stanju pospremiti...ali na njega svi vicu i prigovaraju mu tkj mrni kad ne pospremi a na veliku ljenoguzu nitko...dok ju ja nisam jucer vratila neka barem smece iza sebe pokupi...ali to njihovo nitko ne vidi a na mog domia non stop priovor...samo ti zaprijeti jer od lijepog ocito nema koristi...ako zeli da joj ostane citavo neka posprema sobu...fino ju pitaj treba li joj soba jer ako joj ne treba za njene stvari reci da bus joj ju uzela za peglanje ili svoje stvari...sto se muza tice njea bi na spavanju sredila...jer ok tesko radis ali ne mozes mi tako bezobrazan biti




tikica_69 -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 10:29:59)

Kad to dodje tesko Njofra, onda si zamisli to puta dva (ono sto ja imam doma) i mozda ti bude bar mrvu lakse [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Njofra -> RE: Da li je ovo ok? (25.8.2009 21:34:20)

Hvala Vam cure. Htjela sam samo reči da me smirujete i zato hvala. Tiki nije mi lakše valjda zato kaj je meni bad mogu jedino suosječati.




Stranica: [1]