Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 21.8.2008 9:59:05
|
|
|
|
FIONA
|
stara to je bilo zagrijavanje... sada slijedi razdoblje kada će doći plusić... Znam kak ti je iz mjeseca u mjesec čekati ali kada se desi napuni baterije fotiča jer sam ja sa svojim MM slikala taj trenutak i sačuvala sva tri testa... da tri jer nisam vjerovala jednom... SRETNO!!!
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 22.8.2008 22:49:37
|
|
|
|
noemi
|
hvala Fiona, u nedjelju ću raditi test pa ću vidjet hoću li konačno skakati od sreće ili ću i dalje raditi
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 0:21:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 23.8.2008 0:46:29
|
|
|
|
noemi
|
trudit ćemo se . al nisam ni sanjala da će biti tako teško - da kad ja hoću ono baš neće
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 23.8.2008 19:40:54
|
|
|
|
anci
|
cao ja sam se cure tek uclanila i molim vas za savjet i misljenje.Zadnji menzis sam imala 07.07.Menzis mi dode svaki mj 30 ili na 33 dana.Radim na bebi i vec me je strah napraviti test da mi nepokaze opet negativno.Bila sam kod ginekologa 11.08. i reko mi je da sumnja na trudnocu al da se jos nista nevidi i da dodem ako nedobijem za 4 tjedna.U mj. dana dobila sam 3kg. grudi su mi ostale i dalje bolne i osjetljive zadnjih par dana pocela sam imat mucnine i povracanje a menzisa jos nema
< Poruku je uredio anci -- 23.8.2008 19:45:30 >
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 23.8.2008 19:55:46
|
|
|
|
noemi
|
dobro došla anci , bez lažnih nada to bi moglo biti TO . Napravi kućni test i riješi se nedoumice . Naravno obavezno javi i držim ti palčeve ili kako se već kaže
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 23.8.2008 20:39:07
|
|
|
|
tikica_69
|
anci - krvni testovi ne lazu...odi vaditi krv i odmah ces znati na cemu si, a mi navijamo za malu
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 2.7.2009 18:37:19
|
|
|
|
monte
|
evo baš sam misla otvoriti sličnu temu,al sam relativno nova pa ne znam ni gdje se otvara.pa ugedah ovo pa da nastavim... ja se ne pitam jesam li trudna jer još mi ne kasni,ali se pitam je li mguće ostati trudan s obzirom da smo prvu bebu čekali skoro 3 godine(kod mene sve ured a muž astenozoospermija),doktor se i tada čudio kako smo zatrudnili tako brzo,trudnoća nije nemoguća ali je malo oteža,obično s takvom dijagnozom parovi dobiju bebu nakon 5 god prosjek.i tek tako iz čista mira mi zatrudnimo.nakon toga se nismo mislili čuvat,jer kao opet će nam trebat 3 godine,pa zašto da se čuvamo godinu pa ne mognemo imat još 3 god,pa to na kraju ispadne 4 itd.ali nakon što sam se istraumirala na porodu,i sad imam noćne more zbog toga ja sam rekla da ne želim drugu bebu barem još duuuuuuuuže vrijeme.otad se čuvamo ali..nedavno smo se malo zanijeli i nakon što sam na rr pronašla ovulacijski kalendar shvatla sam da su mi bili plodni dani.je li mogoće da ostanem trudna iako nam je prvi put trebalo skoro 3 god,a uz to još dojim ovu prvu bebu,znam da dojenje ne znači zaštitu al eto...sutradan sam osjećala bol u donjem djelu stomaka pa me sad još više strah.u kakvom sam sad psihičkom stanju mislim da ne bih preživjela sljedeći porod što vi mislite
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 2.7.2009 18:43:37
|
|
|
|
kitty
|
mislim da se ne bi trebala brinit i dojenje i dijagnoza.....ne vjerujem da jesi
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 2.7.2009 18:45:01
|
|
|
|
miha
|
znam da je moguće,jer sa mnom radi žena čiji muž ima potpuno istu dg,trebalo im je oko godinu i pol za prvu bebu,da bi kad je mali imao 3 mj opet je ostala trudna..dojila je,ali uz nadohranu,ne znam jel to ima veze.ako ne želiš sad bebu možda još stigneš giniću po onu pilulu dan poslije..
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 2.7.2009 18:50:33
|
|
|
|
monte
|
nakon koliko dugo se može uzet ta pilula,jel to doslovno dan poslije? evo već mi je četvrti dan?
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 2.7.2009 18:54:03
|
|
|
|
miha
|
mislim da daju 72 sata iza odnosa,ali nemoj me držat za riječ..
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne???? 2.7.2009 18:54:06
|
|
|
|
kitty
|
zakasnila si onda za pilulu,mislim da je 48 sati,nisam sigurna
|
|
|
RE: Trudna da ili ne? 2.7.2009 18:57:53
|
|
|
|
monte
|
hvala
< Poruku je uredio tikica_69 -- 3.7.2009 10:45:20 >
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne? 21.8.2009 12:13:41
|
|
|
|
Elenchy
|
Pozdrav svima! Nova sam ovdje i molila bih nekoga da mi pomogne. Skoro 2 godine pokušavam ostati trudna i nikako mi nije uspjelo. Zadnja mi je kasnila 10-ak dana ali tada nije bilo šanse da sam trudna. Za to vrijeme dragi i ja smo radili na djetetu pa me zanima da li postoji ikakva šannsa da sam trudna jer još uvijek nisam dobila? Nadam se da će mi netko pomoći. Hvala!
|
|
|
|
|
RE: Trudna da ili ne? 21.8.2009 12:16:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Sansa uvijek postoji, kao i testovi za trudnocu koji ce u 3 min. rijesiti sve tvoje nedoumice. Dobrodosla na nas forum i sretno!
|
|
|
RE: Trudna da ili ne? 24.8.2009 5:53:07
|
|
|
|
Elenchy
|
hvala ti na odgovoru! sutra idem po test pa ću vidjeti hoću li imati razloga za slavlje.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!