voćni jogurt (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

troubled -> voćni jogurt (17.8.2009 7:42:57)

bliži nam se i taj čas [sm=smiley36.gif]

s kojim ste jogurtom počele?

voćni...s komadićima, bez komadića...koji je po vama najbolji?

ili ste možda kupovale obične jogurte pa dodavale same u njih voće?

pravile svoj jogurt?

ne znam što da kupim, ni s čim da počnem...

a malo mi je upitnik nad glavom radi onih rasprava o kravljem mlijeku prije godine dana...znam ja da je ona već veća i da joj neće biti ništa, ali gdje je tu logika sad kad u priču ulazi jogurt? [sm=smiley1.gif]

Ruža -> RE: voćni jogurt (17.8.2009 7:47:47)

Mi smo počeli sa Danoninom, ali brzo smo odustali jer bi Đurac po 4 kom smazao u jednom obroku.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pa smo kupovali one bez komadića voća ili Vili sirni desert od vindije ( ima 75g ) koji obožava i sad.
Poslje smo krenuli sa Jogobelom ili Dukatovim Jogom, ali bi ih izmiksala prije jela, a sad već papa i one sa komadićima voća. Neka curka jede, sumnjam da će biti reakcije jer je jogurt obrađen.
A možeš joj i sama miksati, slađe voće, malo sira i malo jogurta.

troubled -> RE: voćni jogurt (17.8.2009 7:50:03)

sjećam se da je paula jela odmah normalne voćne jogurte bez komadića i to je isprve smazala cijeli [sm=smiley36.gif]

vidjet ćemo kako će ići od četvrtka...

ja bi sebi olakšala život i najradije našla neki gotovi a da valja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nika 24052006 -> RE: voćni jogurt (17.8.2009 8:29:56)

Krenuli smo sa danoninom,dukatinom,i isto ovaj od vindije,što Ruža kaže.Tako je i dan danas,jer gospođica neće ništa drugo,posebno sa komadićima voća,popljuje mi cijelu kuću[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

koka -> RE: voćni jogurt (17.8.2009 10:17:42)

Danonino, vili sirni desert, krem jogurt obični od dukata...sad , znala sam izmiksati i jednu vočku pa onutra stavit 2-4 žlice običnog jugurta...

BUMBIKA -> RE: voćni jogurt (17.8.2009 12:25:16)

Dino najviše voli dukatino ili danonino(sa sirom),a voćni jogurt jede isto dukatino bez voća.dan danas neće jogurt s komadićima voća

Ann -> RE: voćni jogurt (17.8.2009 17:27:58)

hvala troubled  na ovoj temi,baš smo i mi u fazi jogurta ali neznam točno u kojoj dobi  ga je ok početi davati.kada ste ga vi?

Stranica: [1]