|
mamacita -> RE: Koliko ste fleksibilni-vjenčani prsten (29.8.2010 23:55:51)
|
U samom pocetku braka moj muz je svoj vjencani prsten skidao na vecer... onda bi ga u jutro stavio na prst, nekad bi ga bio i cak zaboravio staviti... sve dok mi jednog dana nije pukao film, i rekla sam mu da ja znam da on mene voli, i da on zna da ja njega volim, ali da je jedini nacin da on pokaze ljudima da je voljen i da voli kada nismo skupa (dok je vani i dok radi) je da s ponosom nosi taj prsten, koji je simbol braka, i svakom normalnom bicu znaci da je taj covjek ozenjen. Tako, jednu vecer sam mu ga s ljubavlju ponovno ja stavila na prst, i lijepo ga zamolila da neka to ucini za mene... i eto vec ga devet godina ne skida. Neke su zene rekle da je to tek materijalno smece, no cekaj malo, pa ako je to smece onda zasto su ga uopce isle kupovati. Brak je ono sto povezuje dvoje ljudi u njihovim srcima, kako se odnose jedno prema drugome, koliko paznje, strpljenja, i kompromisa daruju jedno drugome svakodnevno. No, taj mali prsten, toliko beznacajan za postojanje mira i sklada u kuci, je ipak mali simbol pripadanja jedno drugome, onda kada supruznici nisu skupa, u njihovim svakodnevnim poslovima, putovanjima i kada su s drugim ljudima da barem sa tom malom gestom (nosenja vjencanog prstena) posvjedoce o ljubavi koja im grije srce. Eto... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|