|
Meduza -> RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? (16.1.2011 13:23:09)
|
Evo ovako...mi smo obavili naš šoping (kako moram mirovati, iskrala sam se neki dan da obavim sve što trebam da morgu na miru odležati do poroda), i kupili sve što smatram da mi treba za bebu i mene... Prikupljeni podaci s foruma i iz literature su nam znatno olakšali izbor tako da smo bez previše razmilšljanja uzeli: - Babylove jednokratne pelene za novorođenče - tetrapelene s trokut pelenama (za prevoj preko jednokratnih) - JGL dječju mast - Sudocrem za eventualni pelenski osip, iritacije, oštećenja kože, ekceme i novorođ. prištiće (s cinkom je, i odlična!) - Nivea šampon/kupku, Nivea intenzivnu kremu za kožne nabore(laktovi, prepone, pazusi), Nivea baby ulje i mlijeko (za masažu bebe i evenetualnu ljuskavu kožu) - Octenisept sprej za pupak i njegu epiziotomije - Maramice vlažne isto Nivea "Soft&cream", no ne mislimo ih koristiti osim u nuži kad smo van kuće...inače ga mislim prati gazicom i običnom toplom vodom Etogac. Neke od nabrojanih stvari ni ne moramo koristiti, no, bitno je da ih imamo uz sebe, da se nađe, ukoliko zatreba...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|