krmeljave sljepljene oci (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Bebe i zdravlje

Poruka

ivanaa -> krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 11:54:18)

mali mi se jutros probudio i oko mu je bilo puno krmelja i sljepljeno.ocistila sam to fizioloskom al jos mu nije ok.sta da radim?

Njofra -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 12:08:09)

Nazovi hitnu da ti daju savjet. Ja ti mogu reči samo da sam ja dugo vremena na krivi način čistila dječici oči kad bi im se pojavila tako neka upala. Sad znam da se oči čiste iz vana prema unutra (dakle, prema nosiću). Tako da se ne razvlači upala. Pitam se da li samo ja nisam to znala. Tako ti mogu reči da se to riješava kremicom ali sam zaboravila kak se zove. Svakako nazovi nekog stručnog obzirom da je nedjelja a sutra praznik.

koka -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 12:10:40)

ja sam kuhala kamilicu, umočila vatu i jednim potezom s vanjske strane prema nosiću. nikad 2 x i s istom vaticom. možda je propuh negdje pokupio.

ket -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 12:37:43)

ako je upala onda kamilica neće pomoći već treba kapi...nazovi hitnu pa vidi koje i šta,evo baš neki dan nećakinja od 2 god imala isti problem...čistili smo kamilicom i curkalo je i dalje,otišli dr i konjuktivits...dobila kapi i sad je super,samo patnja sa kapanjem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
SRETNO

lema -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 12:43:34)

Ja sam već 3 puta u mjesec dana imala konjuktivitis i nije mi pomogla kamailica nego kapi jer je bila ta upala evo i moj brat ga je dobio prije neki dan valjda je nešto u zrakau tako puno ljudi ima konjuktivitis baš mi je i doktorica rekla. Nalbolje nazovi hitnu pa da oni pogledaju ja sam prvi put ćekala 2 dana i takvo mi je oko došlo da je bilo strašno[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

koka -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 12:48:51)

Konjuktivitis je zarazan. Rokić ima već par dana crvene oči a ne krmelji i mislila sam da će proči, al vidim da ne prolazi pa čemo prekosutra kod dr-a. Ako krmelji i ima crvene oči lako moguće da je konjuktivitis.

sanjarica -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 13:04:16)

ista stvar i kod mog bebaca.koristim TOBREX kapi,3x1 na dan i stvarno su fantasticne.to nam je dr.propisala.

sanjarica -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 13:05:02)

..a da napomenem da sam probala i sa kamilicom,al nista ama bas nista nije mu pomogla.

Ruža -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 13:15:38)

Ako još dojiš špricni mu par kapi mlijeka, nama je pomoglo.

tikica_69 -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 13:42:34)

IZVORNA PORUKA: Njofra
Tako ti mogu reči da se to riješava kremicom ali sam zaboravila kak se zove.

Chloramphenizol

Njofra -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 14:58:33)

E da tak se zove kremica kaj sam ju koristila za malu (sada veliku curku). Mislim da je bolje kremica od kapi, barem meni.

Viky -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 14:59:36)

nazovi dežurnu ambulantu.Mojoj Tari se to dogodilo i preko telefona mi je rekla za neke kapi za upalu.Odmah joj je prošlo.Na žalost,zaboravila sam kako se zovu.

Lady3 -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 16:00:31)

Da to je konjuktivitis i zarazan je,L.je jako imala slijepljene oči i nama je prepisala mast maxitrol koju sam mazala joj 2 puta dnevno i pomogla nam..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dominik -> RE: krmeljave sljepljene oci (21.6.2009 16:01:52)

IZVORNA PORUKA: sanjarica

ista stvar i kod mog bebaca.koristim TOBREX kapi,3x1 na dan i stvarno su fantasticne.to nam je dr.propisala.

mi koristili i kapi i kremicu...uspjela uvalit par kapi a kremicu sam vise izvana mazala jer tesko djetetu uvalit u oko i domiu i dori i proslo bi nakon dva dana

ivanaa -> RE: krmeljave sljepljene oci (22.6.2009 14:50:53)

dobili smoo tobrex kapi i mast isad se borimo sa stavljanjem..

Stranica: [1]