gnojna angina (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

sanjarica -> gnojna angina (21.6.2009 10:03:05)

drage moje,ja sav vec 3 dan hasta,bolesna pravo.prvo sam dobila temperaturu,a onda su mi krajnici kao ljesnjaci ,zagnojeni i bolni.da vam ne pricam o kaslju.dr.mi je dala antibiotik xiclav i pijem ga 3 puta na dan.ne dojim vec bebi dajem nadohranu,a izmuzam mlijeko,jer ipak pijem osim antibitika i sirup i dr kaze da nije dobro dojiti.ono sto me zanima jeste da li je neka od vas imala pretjerano znojenje kod gnojne angine?ja do sada nisam al sad je to ledeni znoj.plasila sam se da nije pocetak upale pluca al dr kaze da je i kasalj i sve od krajnika.dajte koji domaci recept da skinem otecene krajnike.jos uvijek su uzasni.plasim se da malcima ne predje:(((

Nika 24052006 -> RE: gnojna angina (21.6.2009 10:12:48)

Joj,to je moja boljka,dok sam bila dijete,jednom mjesecno sam imala angine,bez pretjerivanja,i nije pomagalo nista osim penicilina u guzu,7-10 komada,ovisi,kako kad... Nikada mi nisu pomagale prirodne metode... Jedino je znalo pomoci grkljanje propolisa,od njega su mi znali otpadati ti gnojni plikovi...

tikica_69 -> RE: gnojna angina (21.6.2009 10:55:32)

Spinani secer, med od limuna i lovora....

mala pcelica -> RE: gnojna angina (21.6.2009 13:24:06)

i ja sam se jutros probudila sa bolnim i upaljenim krajnicima...grkljaj čaj od žalfije(kadulje) nekoliko puta na dan.....

Stranica: [1]