Festival bajke u Ogulinu (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Izleti i godišnji odmori



Poruka


anne -> Festival bajke u Ogulinu (10.6.2009 9:31:27)

Ogulinski festival bajke 2009. će se održati od 10. do 14. lipnja na brojnim lokacijama u gradu Ogulinu i njegovoj okolici. Raznolik program festivala podijeljen je tematski, tako da je svaki dan obilježen drugom bajkovitom temom. Prvi dan obilježavaju vile i vilenjaci, drugi divovi i patuljci, treći se bavi vješticama i čarobnjacima, dok je posljednji dan posvećen djeci.

Cijeli grad će oživjeti zvukovima bubnjeva 'Buditelja' koji će voditi i radionice za djecu. Tu su i stručno vođeni kostimirani obilasci važnih turističkih i kulturnih točaka grada i okolice i 'vještičji kotao': kulinarska poslastica lokalnih specijaliteta. Večernji program bit će ispunjen koncertima i kvalitetnom glazbenom zabavom te čak i natjecanjem domaćih učenika u DJ - iranju.

Odličnu priliku za obiteljski posjet pruža mogućnost dolaska na Festival eko turističkim vlakom 'Karlek' – vlak bajke – koji svakodnevno prometuje na liniji Zagreb – Ogulin.

http://www.culturenet.hr/default.aspx?id=26129
Možda idemo![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




natalijax -> RE: Festival bajke u Ogulinu (10.6.2009 11:28:44)

joj da sam u mogucnosti isla bi,al moj muz nije zainteresiran za takve dogadaje[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




dikac -> RE: Festival bajke u Ogulinu (10.6.2009 13:43:49)

i mi smo se dogovarali da bi išli, čini mi se ok




Stranica: [1]