ejmama -> RE: "Ringerajina tužionica" (3.2.2010 15:14:55)
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Nisam ljuta, ne....žalosna sam [sm=smiley13.gif] Užasno žalosna, na našu državu, ljude, ma na sve.... Zar mlade žene nemaju pravo osnovati svoju obitelj, steći djecu, a da ne dobiju otkaz. Znam da ima jako puno takvih slučajeva, pa zar ta naša država uopće ne gleda taj svoj narod...ne bori se za veči natalitet... Neki dan kad sam nazvala šeficu da vidim što ćemo jer mi ističe porodiljni i da joj kažem da sam trudna...ona će meni na to : ZAR JOŠ JEDNO [sm=smiley3.gif] Pa zar jedna normalna osoba može postaviti takvo pitanje? I još mi pripremiti da potpišem sporazumni otkaz? Žalosno....jako žalosno Žao mi je, ja sam isto kroz to prošla, doslovno su me ucjenjivali da potpišem sporazumni, a bila sam višak jer se ukinulo radno mjesto, nisam se htjela zezati s inspekcijama, našla sam odmah drugi posao i njima potpisala sporazumni. Grozno je da kako nas država štiti. Ljuta sam ko pas jer znam šta prolaziš, bojim se i ovaj put povratka na posao jer nas opet ima viška, bojim se kako ću dijete upisati vrtić jer mjesta nema, bude li tako grozno razmišljam o d trećem djetetu samo da budem doma s djecom, jer ovako svi patimo.
|
|
|
|