|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bolovi u jajnicima
2.6.2009 11:11:30   
mariola
m600 nemam iskustva ali verujem da će ti magnezij pomoći jer naše curke sve znaju.user posted image

od kojeg se mjeseca pije magnezij? ja isto ne pijemuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 26
2.6.2009 11:13:26   
m600
nemam pojmauser posted image
neki piju od samog početka trudnoće...nije štetno tako da...kad počneš...evo ja za 4 dana punih 6mj trudna a tek ga sad počinjem piti... user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 27
2.6.2009 11:14:06   
pikachu
Prvu polovicu trudnoće mi je prepisala 300mg, a drugu 2x300mg...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 28
2.6.2009 11:16:25   
ket
ja sam od 27tjedna,zato što su tek tada počele veće tegobe....a piju ga čim dobiju grčeve u nogama i onaj glupi SINDROM NEMIRNIH NOGU koji je mene izluđivao...mg pomaže za sve to...ja ga počela piti da mi umiri maternicu jer su mi počele kontrakcije

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 29
2.6.2009 11:16:40   
FIONA
mene je boljelo cijelu trudnoću za poludit...morala kombinirati normabel sa spazmex tabletama radi opuštanja mišića i da mi umanji bol...naravno ja sam popila samo kad sam osjećala potrebu ne stalno ali su rekli da je to normalno...makar ja nisam znala reč kaj me boli...znam samo da me probadalo kao da imma mengu!!!...valjda je to to...kaj se magnezija tiče...ja ga nisam pila...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 30
2.6.2009 11:27:59   
ELISABETH
Ja sam sad u 38. tjednu i ne pijem magnezij, doduše ni nemam problema sa grčevima i sličnim boljkama (hvala Bogu)user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
2.6.2009 11:32:40   
m600
elisabeth tvoja beba još malo i vanuser posted image
ma ja se ne bih sekirala kad bi mi bio pred kraj trudnoće,ali ja sam tek u 6mj.....ali vidim da je dosta cura to osjećalo i imalo...

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 32
2.6.2009 11:46:53   
ELISABETH
Da, da još malo, sad već brojimo sitno...user posted image
Mogu misliti da te muči, imaš ti još 3 mj.
U svakom slučaju mislim da ti magnezij neće naškoditi a ako stvarno nestanu sve te tegobe, zašto ne user posted image ?

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 33
2.6.2009 11:54:37   
natalijax
mene probada isto koda neko nozem a bokovi i kosti ne bas jako al povremeno

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 34
2.6.2009 12:07:06   
duks84
mene je znalo sve bolit u prvoj trudnoći...ne prejako i ne neki jaki grčevi ali onako kaj ja kažem podmuklo....ono bi,pa nebi.....isto doc rekao da je to normalno bilo

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 35
2.6.2009 12:09:39   
duks84
i da meni je doc rekao da pijem onaj magnezij u vrećicama,kao prah....ne sjećam se kako se zove samo da je bilo jako fino

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 36
2.6.2009 14:14:15   
gljiva
Ja pijem magnezij direkt - to je prah u vrećici, možda na te misliš. ima u apoteci za kupit. Pijem ga od 20 tj, sad sam 31 i super mi je.

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 37
5.6.2009 12:10:37   
zlato_tatino
imala sam bolove u pocetku trudnoce i bila jako uplasena jer mi je prva trudnoca i nisam bas znala da je to tako cesta pojava,kupil asam si magnezij plus vitamin c i imam te sumece jos uvijek popijem kad mi treba sto je sad prilicno rijetko....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 38
5.6.2009 12:15:36   
trudnica87
ja nemam bolove u jajnicima,ali imam kao neke grceve a to se valjda maternica rasteze tako kaze dok,ali mi se to dogada dosta cesto.dali ima za to neko rjesenje ili to jednostavno ce proci samo od sebe?

24.10.2009. u 16:00 stigao nam je nas andel - Patricia

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 39
5.6.2009 12:17:51   
dikac
magnezij sam pila u obje trudnoće. u drugoj sam pila1 šumeći mg dnevno u prvom tromj., 2 u drugom i dogurala do 3 šumeća mg u trećem trom. ne znam kako bih izgurala da ga nije bilo, stvarno mi je olakšavao nemir u nogama, bolove, grčeve...

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 40
5.6.2009 18:48:47   
miha
trudnica 87,koliko si trudna,ja sam oko 18 tjedna dobila grčeve i na kraju su to bile kontrakcije maternice,dobila magnezij i normabel(mada sam dosad 32.tjedan popila samo jedan norm.jer skoro ni nemam kontrakcija otkad pijem magnezij).možda nebi bilo loše da ga i ti počneš piti ili nazovi gina pa se s njim konzultiraj

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 41
5.6.2009 20:29:59   
trudnica87
trudna sam 18 tjedana,19.06. idem kod gin pa cu vidjeti s njim.zadnji put kad sam bila rekla sam mu i nije mi nista dao da pijem samo je rekao da se to maternica rasteze i da je to sve ok

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 42
6.6.2009 11:57:28   
miha
vidjet ćeš onda šta ti on kaže...sretnouser posted image

(Odgovor članu trudnica87)
Neposredna veza do poruke: 43
6.6.2009 12:30:40   
trudnica87
evo me,pijem sumeci magnezij i puno mi je bolje..

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Bolovi u jajnicima
6.6.2009 12:42:09   
miha
super,bitno da ti je bolje.

< Poruku je uredio anaxx -- 5.4.2013 15:32:23 >

(Odgovor članu trudnica87)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Bolovi u jajnicima
15.3.2013 7:51:32   
ribicatt
Evo podizem temu... Ja ulazim u 13. tjedan i obavezno najcesce nocu il nakon duzeg hodanja i napora osjecam takvu ostriju bol u djelu mjehura i jajnika da pogrbljena dodem do WC-a i nakon 20tak min,pol sata popusti. Ugl vadila sam krv i urin sve normalno, UZV uredan beba se krece,sve 5. Ja sam zbog tih bolova i prije 15 dana iz kafica otisla na hitnu jer sam na sred kafica jedva hodala i sve je bilo ok,al mi je dr.odredio ipak mirovanje tj malo laganiji tempo i rekao da je to od rastezanja ligamenata maternice. Do tad sam pila duphaston,sad je dr rekao da ne moram nastaviti,mada ja sam se osjecala nekako sigurnije. A donatMg pijem cesto i primjetim da puno lakse obavljam bilo kakvo kretanje uz mg.

< Poruku je uredio anaxx -- 5.4.2013 15:32:09 >

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 46
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!