valiant -> RE: surogat majke (25.5.2010 10:41:18)
|
IZVORNA PORUKA: ciklama1 Da, sve je to lako reći u teoriji, ali kada se nađete pred problemom, kao da se nađete pred zidom i ponekad je surogat majčinstvo jedina mogučnost za ostverenje sna. Uostalom, za one koji neznaju, uzimaju se jajne stanice i spermiji bioloških roditelja, kao i kod "obične" umjetne oplodnje i oplodi se surogat majka. Dakle, djete nije njezino! Ona samo čini dobro djelo! evo i ja se pridružujem ciklaminom postu i u potpunosti se slažem.. surogat majčinstvo je i meni do sad bilo nepoznanica i bila sam ambivalentna prema samoj ideji, ali sam se nažalost našla u situaciji da će mi vjerovatno biti potrebno.. cure drage, bolje je da ne znate kako je to naći se pred zidom na kojem velikim slovima piše "nema više mogućnosti za vas"!!! u takvoj situaciji prevrnule bi zemaljsku kuglu, promijenile zakon i sve dvojbe bi otišle u vjetar.. nema veće želje od želje za majčinstvom i kakav god bio način da se do njega dođe, ja ga podržavam.. priča se o surogat majkama i koji su njihovi motivi..? iskreno, nisu mi previše važni iako sam dubokog uvjerenja da te žene ne čine to samo radi financijskog dobitka već i radi altruizma.. uvjerena sam da se naposlijetku osjećaju sretnima što su nekome pomogle u tako velikoj stvari.. stoga, ne čudim se tome što puno žena razmišlja na način da im je to strano, ne nose svoje dijete 9 mjeseci itd.. ali ipak, kada bi se našle pred onim zidom pred kojim i ja stojim, sigurna sam da bi vas većina razmišljala na ovaj način.. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|