|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: odjeća za trudnice
19.8.2010 11:18:14   
gogillli
ja sam u trudnoci u sve majice stala, a hlace sam posudila benneton, tako da sa odjecom nisam imala problema...user posted image

zivot je kao bombonijera... nikad neznas sta te ceka...

IAN - mamina ljubav

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 51
19.8.2010 11:21:59   
Točkica28
ajoj, mene stalno muči sta da obucem jer u nista ne stanem svoje, tako da saltam 2 široke haljine...
i još više me muči šta kad rodim jer neće na porodu baš 20 kg otići user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu gogillli)
Neposredna veza do poruke: 52
11.10.2010 11:49:35   
darina
user posted image ja sa svojom odjecom nemam problema . s obzirom da sam jaka i velika nasla sam si super ducan JANA na SV DUHU  i olaksala svoje traženje  i cijene su pristupacne , zenskica koja radi je super , sve pokaze u sve te uputi , jako ljubazna, imaju  veliku kvalitetu materijala  hrvatski proizvod a ne ovi stranci  , kupila sam si prije nje 2 majeu benetonu raspale su se u dva pranja  a prodavacice nisu nekaj u benetonu user posted image user posted image user posted image dajem 5 + za JANU

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 53
23.10.2010 23:07:15   
Suzn
Evo curke, najnovije izvješće, iz današnjeg šopinga!

West Gate - sve trudnički odijeli!!
1. Benetton - kupila traperice - 370 kn, ima majica na nekom sniženju za 99 kn, fora trenirke, i hlače na tregere.
2. C&A - ima najveći broj traperica, i svih veličina, ali meni nijedne nisu bile nešto, od 200 do 350 kn, veeeliki izbor majica, tunika, estica - cca. 150 kn i neki popust na košulje 20%
3. Mama Nova - čudni krojevi traperica, nije neka kvaliteta, bar mi se ne čini, sve nekako roba za starije... ne znam... nisam oduševljena
4. Prenatal - jedan model traperica sa nekom crtom po sredini nogavica - 700 kn, jedan model ok, 350 kn, i ništa drugo... dosta majica...

Ide besplatan bus sa Remize, Črnomerca....

Dosta dobar izbor za šoping. :)

(Odgovor članu darina)
Neposredna veza do poruke: 54
23.5.2011 13:37:58   
zlata2
Budući da imam 2 svadbe,a ne znam šta obući... Sad sam u 24. tjednu i trbuščić mi se lijepo zaokružio!
Gdje ima lijepih svečanih trudničkih haljina? Nisam iz Zg-a, pa ne znam sve nove dućane, ali bih svakako u Zagrebu napravila kupovinu.

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 55
23.5.2011 18:46:00   
Indy
idem u svatove za 3tjedna, htjela bi neku haljinicu da u nju stane ovaj moj veliki stomak, a gdje tražiti?jel bi se isplatilo da dam sašti kod krojačice?ako tko zna za osijek

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 56
23.5.2011 18:52:11   
larousse
I kod mene krenula sezona pireva, a koliko vidim Indy, nas dvije smo blizu s terminima, moj pišulinac dolazi 12. 8. Ja se planiram za pir uvuć u nekakvu tunikicu pa nek se drob i vidi, boli me briga!!! Meni su veća muka cipele, odnosno sandale. Noge su mi počele oticat, a volim visoke pete, tako da moram u potragu za finim sandalicama s 3 do 5 cm povišenja. I pomogućnosti da se mogu remenčići proširiti nakon 2,3 sata nošenja.user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 57
23.5.2011 19:48:42   
Hubertica
Čula sam da u Mama Nova  u Zg ima dobrih stvari za kupiti... osobno nisam bila tamo ali ako ste u prolazu bacite oko, evo i njihova web stranica: http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 58
23.5.2011 19:50:26   
Indy
hvala Bog, s oticanjem nemam problema. imam sandale u dvije boje i oboje mogu nositi. ma, razmišljala sam ja i o tuniki i tajicama, neznam, vidjet ću. a, tebi sretno u potrazi za sandalama!

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 59
24.5.2011 9:35:55   
zlata2
Za vikend ću tamo. Javim kako je bilo!
Nadam se nekoj jednostavnoj haljinici!

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 60
29.5.2011 12:52:46   
Indy
ja pronašla haljinu u jednom butiku i to je bila na sniženju za 100kn. nije napravljena za trudnice ali model je takav da ispod grudi ima traka i od trake prema dolje slobodno pada tj. nije uska u struku. lijepo mi pada preko stomaka i zadovoljna sam, jer bit će mi dobra kad i rodim za još koju prilikuuser posted image

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 61
29.5.2011 12:53:53   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 62
29.5.2011 12:58:21   
mm1209
user posted image indy

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 63
30.5.2011 9:22:16   
zlata2
Ja sam si pak kupila u Mama Novi, zadovoljna sam, nije bila 100 kao tvoja nego 280 kuna. Isto će poslužiti i za kasnije. Imaju par modela haljnica, isto sam gledala da ne bude previše svačana da je mogu nositi i poslije, rezana ispod grudi i lagano ide prema dolje u zvono. Probala sam još dvije, ali su bile nešto uže pa mi se činilo da mi guza previše strši.user posted image
Uglavnom, ako ti treba kaj skratiti ili slično u roku sat vremena je gotovo, a za to vrijeme malo prošvrlajš po ostalim dućanima u West gateu...

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 64
31.5.2011 8:35:19   
mirna
Kada ste zapravo pocele nositi trudnicku odjecu? U prvoj trudnoci znam da sam skoro do 6 mjeseca nosila obicnu odjecu, a sada vec u trecem u nista ne stanem. Trenutno nosim stvari koje imaju elasticni pojas nisko... za  trudnicku odjecu jos nisam, a u drugu skoro nista ne stanem...

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 65
31.5.2011 8:37:18   
pincirotvajler
uh nemam pojma kad točno..al znam da otkad sam saznala da sam user posted image prestala nosit trapke,i bila samo u trenirci..
a majice mislim pred kraj baš trudničke -7.8mj

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 66
31.5.2011 8:52:10   
mamacita
Tamo negdje oko 4. ili 5. mjeseca.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 67
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!