|
Anoniman -> RE: SVEKR(I)VE (14.9.2009 15:52:08)
|
ma oni su svi ludi, tako i moji svekar i svekrva, zive od njegove penzije i ona ima platu vecu od mm-ove, a mi zivimo samo sa njegovom platom i kreditom, ali neeee, uvek je on njoj nesto duzan/!!!pa kako dete ikad moze da bude duzno roditeljima???!!!pa moji zive od jedne plate, jos je i sestra tek fax zavrsila, pa daju sakom i kapom, koliko mogu, Sari salju stvari autobusom, a ova krava joj je za 8 meseci jednom stvari kupila, i to tek kad je videla da je mala vesinu prerasla a mm i ja smo bili u gov... do guse, i eto kao unuci je kupila!!sto se sama nije setila?? ma nije bre rec ni o parama, nego kako nemaju osecaja to im je unuka!!kukaju kako nemaju, a svekar dva puta mesecno ide za hercegovinu, svaki dan na pice i kafe,modira se, sije kapute i kupuje cipele, a naravno kad bi ih pitao kolike su im plate i minus, nikad tacno nece reci. a moji otvoreno kazu i kolika je plata i kredit i minus, i ako zelim mogu i izvode iz banke da mi pokazu!!kod njih se sve krije ali bitno da ona nase prihode zna!!! i jos proslo leto mm im pomogao da kupe klimu, ona rekla da ce oni ovog leta nama, dali nam 2000kn i naravno trazili nazad!brze bolje je zaboravila na obecanje, a kad bi se to spomenulo bilo bi- pa sine, koliko sam ja tebi dala do sad, duzan bi mi bio ceo zivot!!!heeelllooooooooooo!!!on ti je dete!!!!!!!!!!!!!!!!sad sam besna!!
|
|
|
|