krvarenja nakon poroda (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

bomboncic02 -> krvarenja nakon poroda (16.4.2009 12:48:58)

Cure, rodila sam 22.3. i još krvarim, tj.nakon poroda krvarila sam nekih 10-tak dana i prestalo je, a od onda se pojavljuje tu i tamo, ali kad krene napunim uložak i onda opet oslabi..
Malo me strah sad hvata jer je prošlo već 3 tjedna.
Ima li netko iskustva s tim?
Strah me uopće nazvat dr i pitat za to.trebala bi na kontrolu početkom 5 mjeseca.Hvala

Zvonki -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 12:51:52)

Ja sam krvarila 6 tjedana nakon poroda!Mislila sam da nikad neće stati. Na kontroli je sve bilo u redu. Ginekologica mi je objasnila da neke žene znaju krvariti i po 7-8 tj. poslije. Sretno!

pako -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 12:52:16)

Kažu da je normalno ako se krvari do 40 dana nakon poroda. Ja sam krvarila punih 38 dana,prvo dosta jako nekih 15-ak dana onda mi je prestalo na par dana i onda lagano po malo i eto tek nakon 38 je prestalo.  

FIONA -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 12:55:40)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja sam krvarila 6 tjedana nakon poroda!Mislila sam da nikad neće stati. Na kontroli je sve bilo u redu. Ginekologica mi je objasnila da neke žene znaju krvariti i po 7-8 tj. poslije. Sretno!

Slažem se samo kaj sam i ja bila nemirna sve dom nisam zvrknula doktoricu...kad mi je ona to potvrdila bilo mi je lakše! Drž se sve bu ok!...Ak nemaš temperaturu i bolove ok je sve![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 12:57:21)

Meni je prestalo, pa se pojavljuje ponovno, svježa krv, kao prije trudnoće menstruacija.
hvala Bogu ništa me ne boli.
Mogu li piti sok od borovnice iako dojim?Patronažna mi je rekla da nikakve sokove, osim od jabuke ne pijem.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (16.4.2009 15:41:02)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Nika 24052006 -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 15:44:01)

Ja sam krvarila 4 tjedna,i to 2 bas obilno,a 2 je onako mrljavilo,i bi i ne bi.Dok je moja kuma krvarila gotovo 2 mjeseca,ali ona nije mogla poroditi posteljicu,nego je isla na ciscenje,pa je to zbog toga tako dugo trajalo..

Tilly -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 18:18:39)

ja sam rodila 20.3. i ovih dana je prestalo krvarenje. Nakon dva tjedna je znalo malo prestat i opet se pojavit svježa krv.  I taman kad sam mislila ''e sad će stat'' napuni se uložak... Mene to tako zezalo. Nadam se da je sad ovo kraj.

anne -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 18:22:52)

Ja sam krvarila 2 mjeseca, a 5 mjeseci još imala neki smeđi iscjedak.
Dobila sam neku bakteriju. Nakon ture antibiotika prošlo je.

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 20:14:31)

Tilly, vjerujem da pišemo o istoj stvari..mene strah ulovi jer se baš ne čuvam, nisam uopće ležala, a i držim i nosim starijeg sina..zbog čuvanja trudnoće nakon poroda sam poludila, jedva sam dočekala hodat i nosit sina..Nadam se da će prestat do početka drugog tjedna..ako ne prestane, zovem dr i ako treba idem na kontrolu.

Wukovarka -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 22:12:07)

Ako nisi mirovala, bude ti duze krvarilo.
Ja cim sam pocela nesto raditi i nositi, odmah bih krvarila, inace sam krvarila prva tri dana, ostalo lohije

pepeljuga -> RE: krvarenja nakon poroda (16.4.2009 22:16:33)

ja sam i prvi i drugi put krvarila vise od misec dana....

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (17.4.2009 11:49:21)

evo danas stalo krvarenja, skoro pa ništa na dnevnom..stvarno me izluđuje..a ne mogu mirovat, Matej mi prošli tjedan bio bolestan, viroza, temperatura itd. a noćas mi Luki nosić začepljen, jadniče jedva diše.kako da mirujem..muž radi, većinom popodne i odmarat ću kad mi se sinovi ožene!!

ZVRK -> RE: krvarenja nakon poroda (17.4.2009 11:53:07)

IZVORNA PORUKA: bombončić02

odmarat ću kad mi se sinovi ožene!!

onda ćeš čuvati unuke [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Indy -> RE: krvarenja nakon poroda (17.4.2009 16:26:15)

Ja sam krvarila 2 i pol mjeseca, isto tako malo stane, pa opet počne. nisam zbog tog išla dok., a ionako je samo prestalo.

Tilly -> RE: krvarenja nakon poroda (17.4.2009 18:09:46)

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Tilly, vjerujem da pišemo o istoj stvari..mene strah ulovi jer se baš ne čuvam, nisam uopće ležala, a i držim i nosim starijeg sina..zbog čuvanja trudnoće nakon poroda sam poludila, jedva sam dočekala hodat i nosit sina..Nadam se da će prestat do početka drugog tjedna..ako ne prestane, zovem dr i ako treba idem na kontrolu.

ne čuvam se ni ja, odmah nakon poroda počela sjedit, šetala, još su mi cimerice u bolnici govorile neka ležim više, jer se kao maternica može previše spustit. doduše, nemam starije dijete,ali otkad sam došla doma nisam stala,brdo stepenica prešetam svaki dan,pospremanje, krenula sam u šetnju punom brzinom (ne znam ja polako)kad je mala imala dva i pol tjedna...usporila bih samo kad bi me kratko presjeklo dole. neću se brinut dok ne obavim prvu kontrolu kod ginekologa.

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (17.4.2009 18:34:11)

toliko o prestanku krvarenja...opet počelo, živcira me to, htjela bi konačno s mužem imat nešto, nakon posta od 4 i pol mjeseca a strah me da se nešto ne dogodi dolje...
u pon se naručujem na redovni pregled, neću forsirat ništa ranije!

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (19.4.2009 10:58:40)

neznam je li pomoglo, ali odmoglo nije...mm i ja smo konačno sinoć probili led i nema ni traga krvi više...i uopće nije bolilo..

teodora -> RE: krvarenja nakon poroda (30.5.2009 15:10:47)

Porodila sam se 31.03.09. Krvarila sam 6-7 nedelja,mislim 2-3 nedelji krv,pa onda braonkasti iscjedak,a i sada mi pomalo curi ali žućkaste boje već skoro dvije sedmice. Na kontrolu još nisam otišla zbog straha,neznam da li je normalno da ovoliko dugo curi,ali sam planirala ići sledeće sedmice kod gin. 

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (30.5.2009 15:16:35)

nemoj da te bude strah, prebrodi strah i odi dr, ne daj Bože da je nešto ostalo još od poroda...
Ja sam bila kod dr, išla sam privatniku zbog mojih problema s ginekologom i dr je bila fenomenalna, nježna, pažljiva, nisam skoro ni osjetila da sam došla na pregled, isto tako je i uzv napravila.
a papu će mi radit kad prestanem dojit ili ako budem dojila još na jesen svejedno onda idem radit papu.
samo skupi hrabrosti i odi dr, najvažnije je sad tvoje zdravlje, treba se brinuti za bebicu :-)

Zvonki -> RE: krvarenja nakon poroda (30.5.2009 15:16:50)

Čega te strah? Pošto je iscjedak žućkaste boje možda imaš neku malu upalu? Svakako otiđi na kontrolu, najbolje će ti dr. znati reći nekon pregleda i nalaza papa testa u čemu je problem i ima li ga uopće.
Što se tiče duljine krvarenja poslije poroda moja ginekologinja mi je rekla da se kod nekih žena zna vući zaista tjednima i najbolje je po prestanku obaviti pregled s vaginalnim ultrazvukom da se vidi da li je sve u redu i da slučajno nije ostao komadić posteljice. Draga, rodila si bebu. Mislim da onda i možeš obaviti običan pregled bez ikakvog straha. Mi smo žene zaista stijene. (Barem se takve volimo praviti).[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

I da, dobro došla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bomboncic02 -> RE: krvarenja nakon poroda (30.5.2009 15:20:25)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Mi smo žene zaista stijene. (Barem se takve volimo praviti).[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bravo Zvonki!!

Jako mi se svidjelo ovo sa ženama stijenama-mislim da se nije od nas ne pravi, to je jednostavno tako [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!!

mala pcelica -> RE: krvarenja nakon poroda (22.6.2009 17:23:45)

zbunjena sam !! poslje porodjaja sam normalno krvarila nekoliko dana bez ostataka znaci cista krv...poslje je to preslo u smedji iscjedak koji je bio taman pa nekad skoro bijel pa opet taman i sve tako i onda mi prije tjedan i po(tad sam bila 2,5 tjedna poslje poroda sad 4)pojavila cista krv i to traje još uvijeknije nesto obilna kao 4 dan menge otprilike,nosim dnevni uložak,niti se smanjuje niti se pojačava,ali imam bolove kao da je menga...što je nemoguće jer dojim,a i nije prošlo 6 tj od poroda...dal je neko imao sličnio iskustvo??

Marta j -> RE: krvarenja nakon poroda (22.6.2009 18:24:42)

Da ne otvaram temu pitati cu ode.

Ja sam u cetvrtak bila kod ginica i kako mi se maternice nije vracala dao mi je neku inekekciju za vracanje maternice.
I ja sam odmah u petak dobila jako krvarenje koje mi je sve jace i jace nikako ne staje od petka sam potrosila 4 paketa ulozaka onih nocnih i vec pola petog paka.
Neznam dal da idem na hitnu il da cekam jos do sutra-
Jer  umjesto da slabi meni ide sve jace i jace cak su isli i neki grumencici.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kitty -> RE: krvarenja nakon poroda (22.6.2009 18:29:31)

odi sutra kod svog ginica.moslim da je to krvarenje bas ono sta je on htio izazvat ali za svaku sigurnost odi.
vjerovatno je ostalo malo ugrusaka unutra i inekcija je potakla kontrakcije i sad ono sta je prije trebalo izac izlazi

Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>