novamama -> RE: Povezujuće roditeljstvo (5.4.2009 16:21:53)
|
cure, teško je nešto interpretirati, pogotovi nešto takvo, takva načela...zato bih voljela da mi se jave oni koji su knjigu pročitali, jer ovdje se ne radi o tome da treba 'razmaziti' svoje dijete, već ga odgajati na način da postane samosvjesna osoba, sigurna u sebe i slično.... zato, samo ako je nešto drugačije, novo ili slično ne znači odmah da je fensi šmensi sranje... ni cjepiva nisu prije postojala, pa kad su se pojavila su izazivala podsmjeh, strah i šta ja znam šta sve ne.. prije se djeci davalo med dok se nije vidjelo da može uzrokovati botulizam... i dan danas, uza sva upozorenja, majke djeci turaju šećer u mlijeko i kašice, pa se čude kada u kasnijoj dobi dobiju šećernu bolest... donedavno su djeca morala spavati na trbuhu, dok se nije vidjelo da je postotak gušenja veći... jooj kad mi kažu 'ah te moderne mame' slabo mi dođe.... a beskorisno je raspravljati o nečemu što niste niti proučile, zar ne? zato molim lijepo da se jave cure koje su to pročitale, u suprotnom, beskorisno je raspravljati o tome... ja isto svašta čitam po forumu pa nisam nikad nikome rekla da 'krivo' odgaja svoje dijete, mada je dosta toga po meni 'krivo' tj. i ne odgovara mi...ali isto pokupim koju korisnu informaciju...puno korisnih informacija ima i u ovome o čemu ja pričam, pa ne bi bilo loše biti malo više otvorenog srca za drugačije stvari, zar ne? njanja, oprosti, nisam htjela biti gruba prema tebi, znam ja da ti radiš najbolje što znaš/možeš i želiš za svoje dijete....samo mi je krivo što se osuđuje ovakvo nešto bez da se pročitalo...eto....
|
|
|
|