JUdy -> RE: Bioenergija ili travar? (19.11.2010 17:07:49)
|
Bog cure, samo da vam javi moje lose iskustvo sa dr.Sadikovicem. Dosli kod njega, prvi dojem sve lijepo,ukljucujuci valjda i njegove kuce, unutra da ni ne pricam, dobar osjecaj osim smrada od cajeva koje imaju na polici.Kao prvi los dojam, nisu nas uopce imali zapisani u pc, vec u tome imali kaos, kao drugo usli u njegovu ordinaciju, dr. se nije prestavio, nije podao ruku, nije rekao da sjednemo i sto nisam mogla podnijet, nije nas nikako pogledao u oci.Na brzinu provirio nalazima i rekao da kod njegova gin.napravim pregled i muz ce dati uzorak.Pa mu kazem sto ce nama to, kada se zna diagnoza, problem u imunologiji,dosli radi cajeva, da mi dade neke cajeve posto sumnjam nakon nekoliko ne uspjesnih ivf/icsi gdje mislim da nakon transfera odbaci moje tijelo zametak.Jednostavno nas tretirao kao opet njemu slijedeci broj sa ciljem pokupit sto vise novaca. Ni ne znam jeli imam plakati ili se smijati kada smo iz ordinacije izasli nakon 5 minuta!!!Hvala bogu da mu nismo sjeli na njegove lijepe rijeci ni ne dozvolili da nam olaksa nas dzeparac.
|
|
|
|