pucanje vodenjaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

sanjarica -> pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:08:45)

drage mame,kad sam se jucer tusirala,primijetila sam mali mlaz prljavo bijele boje niz noge.ne samo da sam se uplasila vec sam poludjela.zanima me kako izgleda kad pukne vodenjak?moze li biti da malo isciri?ja nemam nikakvih  bolova a u petak idem na kontrolu.sutra ulazim akobogda u 8 mjesec tr.je li moguce da je malo iscurilo vodenjaka,il je nesto sasvim drugo bilo???moze li beba ostati na suhom?milion pitanja me muci sada a nemam iskustva s tim jer mi je 1 porod bio hitan i induciran.

kitty -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:13:52)

vodenjak moze prsnuti kao meni u prvoj trudnoci ili voda moze pocet curkat kao u mojoj drugoj trudnoci,napni malo misice tako da pokusas istisnit jos vode,ako izlazi nemoj cekat nego se zaputi u bolnicu...
ne brini se i ne nerviraj

zaba -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:14:10)

kad pukne,to ti je kao kad piškiš,al iz druge rupice i teče,teče toplo.

ivanaa -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:15:25)

moze ti samo napuknuti vodenjak!moze ti bebe biti ugrozena manjkom plodne vode.

sanjarica -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:19:52)

ma ja se nadam da je ok.svakako cu reci dr.sta mi se desilo a on na uz moze vidjeti valjda ima li dovoljno vode.ma strah me zene drage pravo.

zvrkolino -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:26:18)

Meni je četri dana prije poroda počela curit plodna voda,a kako su krenuli trudovi
tako je i plodna voda sve jače tekla.
Ako vidiš da ti se to ponavlja odi odmah doktoru.

ivanaa -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:29:43)

neznam draga,mene su ostavili u bolnici radi manjka plodne vode moze biti opasno

ejmama -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 17:30:23)

meni je pukao vodenjak na termin, ali to je jako brzo procurilo i bilo je toplo. stvarno neznam šta bi moglo biti, ali i meni se čini da meni sad isto nešto procuri kao da sam se popišala. Možda si se prehladila ili su mišići maternice oslabili[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ninolina -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 18:31:13)

Ja se nadam da nije ništa strašno. Drži se draga?

tikica_69 -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 19:14:51)

IZVORNA PORUKA: ninolina

Ja se nadam da nije ništa strašno. Drži se draga?

Potpisujem!
Meni su ga oba puta busili na porodu.....

Ruža -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 19:26:16)

Sanjarica odi doktoru i ranije. Bolje da te on pregleda pa da si mirna.
Sretno i drži se!

njanja -> RE: pucanje vodenjaka (3.3.2009 21:01:09)

sanjarice, odmah se sutra javi...na telaju su nam rekli da se znaju dešavati situacije gdje voda pomalo curka van...bolje da se sutra javiš i otkloniš sve sumnje...

inače, meni je spontano prsnuo i to je lilo iz mene...

sretno pa javi...

sanjarica -> RE: pucanje vodenjaka (6.3.2009 19:35:50)

samo da vam javim da sam bila kod dr.i kaze da je hvala bogu sve ok,ali da se moze desit ne daj boze da procurka malo plodne vode.za sad je ok.preporucio mi je mirovanje...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]