| 
				  mamika ->  RE: CB "vesele alkos kokice"  (2.3.2009 7:19:05)
			   | 

jutro cure moje..   evo slušam jednu prekrasnu pjesmu i plačem...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image]   U dugom bijelom holu   Tek koraci su moji i sjena što me prati   Al' duge su minute   U svakoj od njih može po jedna vječnost stati.      Znam, ti se boriš   Vidim ti lice u sretnom bolu   Ljepotom žari   I sobom nosi sad radost novu.      Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci   Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci   Što je, ljubavi moja, sva moja ljubav koju ja poklanjam tebi   Sto je, ljubavi moja, prema toj sreći što pružas je meni.      U mislima ću svojim   U praznik nježnih riječi pretvorit ovu večer   I bit ću pored tebe   U trenu kada život sa izvora poteče.      Svu ljubav svoju   Tebi sam dao dok srce diše   A ti me učiš   Da ljubav znači još mnogo više.      Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci   Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci   Što je, ljubavi moja, sva moja ljubav koju ja poklanjam tebi   Što je, ljubavi moja, prema toj sreći što pružaš je meni....              

| 

| 

| 

|