uciteljica -> RE: bubrežni kamenac u trudnoči (13.2.2009 20:00:34)
|
Nisam imala bubrežne, ali imam još uvijek žučne kamence. Rekli su mi da su po boli i jedni i drugi tu negdje. Dobila sam ih u 5 mj. trudnoće i imala sam tri puta snažne napadaje boli, pa čak sam bila i hospitalizirana. Na prolječe bi ih trebala ići operirati, ali ako me ne budu bolili još ću si razmislitit, hahahahah. Dr. su mi rekli da operacija nije izvediva zbog trudnoće i da mi je jedino rješenje stroga dijeta. I tako sam ti ja pola svoje trudnoće provela na lešo kuhanoj piletini i junetini, brokuli i cvjetači, te riži. Nije dolazilo u obzir pojesti svježu jabuku ili naranču, a kamoli kockicu čokolade. Preživjelo se jer sam znala da je moja bebica vrijednija od svega. Bojala sam se kako će ta stroga dijeta utjecati na moju bebicu, no na svu sreću sve je ispalo ok. Kako je bibca rasla pojavio se novi problem: kako se ona micala tako me je znala pritisnuti i sve dok se ne bi pomakla mene je bolilo: znala sam klečati, čučati, biti u savu četveronoške, ali ništs nije moglo smesti moje malko zrno da se pomakne, [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Vjerujem da ti nečeš imati takvih problema. Moj savjet ti je da slušaš savjete liječnika i sve će ispasti dobro.
|
|
|
|