RE: gljivice u pelenama (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

troubled -> RE: gljivice u pelenama (8.1.2010 17:04:01)

nisam navela o kojim je pelenama bilo riječ jer sam ih kasnije također koristila bez problema....problem je bio samo u tom jednom paketu...
sudocremom možeš normalno mazati dijete...jest terapijski, ali nije prejak....
pelenski osip se lako razlikuje od gljivica....ako nakon dva dana tretiranja sudocremom ili bepanthenom ništa ne ide u bolje, nego se lokalizira crvenilo i počne pojačavati tada su sigurno gljivice...

Bebys -> RE: gljivice u pelenama (8.1.2010 17:05:04)

osip ti je crvenkasti samo a gljivice imaju okolo crveno i pristici u sredini kao bijeli gnoj to je razlika.ja sam koristila sudo cremu i jos uvijek ju koristim moze i kad je sve o.k. i kad nije...ali ja osobno koristim ju intenzivno svaki dan samo kad vidim neko crvenilo inace neku drugu kremu poslje koja je manje dobra....sudo krema je fantasticna meni je izljecila gljivice kod moje curice jedino ta kreme sve sam drugo probala...

jadran -> RE: gljivice u pelenama (8.1.2010 20:03:44)

e hvala cure...
ja isto koristim sudocrem kad primjetim neko crvenilo i stvarno mi je krema super....
samo me bilo strah predugo ju koristit ...
mala ima osjetljivu guzu, ako ju taj tren ne premotam kad se ukaka gotovo..

zlato_tatino -> RE: gljivice u pelenama (11.1.2010 20:51:05)

Amani kad je dosla iz bolnice imala je gljivice...nista nije pomagalo tako da smo skuzili da se ipak radi o gljivama...dobili smo Imazol pastu i to je super...3 puta dnevno namazati i malo pustiti na zraku da se osusi,nakon sto nestanu simptomi nastaviti jos 5 dana sa mazanjem jer opake su to bestije koje cuce jos dugo i cekaju trenutak da se pokazu...

Inace najbolji lijek suha guza...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]