|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 13:35:05
|
|
|
|
uspavana
|
mi smo uvijek pričali da želimo dvoje djece... al pošto još nemamo nijedno vidjet ćemo. Možda se na kraju nešto promijeni pa ću htjet i više... ko zna..
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 13:48:46
|
|
|
|
pikachu
|
Idemo jedno po jedno... I za ovo pvo nam je trebalo puno truda pa ćemo viditi dalje...
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 13:57:32
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja svakako zelim jos jedno,jer prvenstveno ne zelim da Nika bude sama,odnosno zelim da ima bracu ili seku,da imaju jedno drugo kad nas jednom ne bude... Ove godine planiram ostati trudna. A za trece,vidjet cemo,ako bude,bude,ako ne,ne...Sto dragi Bog da...
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 13:59:36
|
|
|
|
Zvonki
|
Troje. Koliko ih sad imam. Pitanje je koliko Bog želi da ih imam?
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 14:24:55
|
|
|
|
Kika83
|
U ovoj situaciji u kojoj se nalazim bilo bi mi dovoljno i jedno dijete.Ali voljela bi troje imati
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 16:10:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja bi volila troje,dva vec imam ,dobro bi nam dosla jedna curica a ako ne ici cemo i na cetvrto.....hahahaha
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 16:15:30
|
|
|
|
lee
|
prvo djete dolazi uskoro voljela bih imati još dvoje...dva dečka i curicu...e sad čemo vidjeti kad dodje ovaj maleni miš da li čemo htjeti još dvoje ili čemo ipak imati još jedno....
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 16:35:35
|
|
|
|
zaba
|
oduvijek sam htjela 4 djece,eto ispalo je da imam samo jedno,za sada.
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 16:48:00
|
|
|
|
pula25
|
Ja sam oduvijek htjela imati dvoje djece ali život donosi iznenađenja... na kraju sam se udala za osobu koja je već bila u braku i iz njega ima dva sina koji su več dosta veliki. Sad očekujemo zajedničko dijete i u sebi nekako znam da je to, to jer i ona dva "njegova" anđela su meni u srcu, potrebe su velike a financije za sad na knap. Iako, nikad se ne zna. Svi se nadamo boljem sutra, tako se možda nepto i kod nas preokrene pa nas bude više
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 16:47:59
|
|
|
|
lavica81
|
ja bi troje iako još radimo na prvom
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 16:49:06
|
|
|
|
lavica81
|
ja bi troje, iako tek radimo na prvom
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 14.4.2009 17:18:18
|
|
|
|
zvončica75
|
Ja sam definitivno za troje, imam dva sincica i naravno zelim curicu, ali i da nije tako voljela bih imati troje djece jer stara narodna kaze..... " jedno ko nijedno, dvoje ko jedno, a trece noge splece... " Djeca su ukras svijeta i nema tog cekanja boljih vremena jer nikad nije pravo vrijeme, ali sto moja mama kaze, nikad teza vremena nisu bila nego poslije Drugog svjetskog rata i tad su ljudi imali najmanje po troje djece i svi se othranili i izasli na pravi put. Kod moje mame u porodici bilo 6 djece i svi su uspjeli u zivotu, odskolovao ih deda koji je sam radio i svi su bili sretni u zivotu. Zato se ne treba plasiti jer svako dijete ima svoju nafaku i niko mu je ne moze uzeti. Da ne moram, nikad ne bih isla na posao nego bih bila uz svoju djecu i uzivala u njima. Sretno svima, posebno onim zenicama koje jos nemaju svoju bebacu, a silno je zele.
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 16.4.2009 16:06:58
|
|
|
|
lueman
|
ja ima troje, dečka i 2 vragolanke, a na ljeto se sprema velika akcija idemo na četvrto
|
|
|
RE: koliko djece želite? 16.4.2009 23:11:51
|
|
|
|
zvončica75
|
Svaka cast! Samo naprijed i sretno!!!
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 18.4.2009 17:15:44
|
|
|
|
barby
|
oduvijek sam sanjala dvoje,valjda zato sta sam ja jedinica...ali kako je krenulo bit cu zadovoljna da i jedno budem imala
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 18.4.2009 20:57:07
|
|
|
|
Ellenora
|
Prije sam govorila ispod troje djece nema šanse, a sad bi bila i više nego zadovoljna da imam i to jedno.
|
|
|
RE: koliko djece želite? 18.4.2009 21:01:54
|
|
|
|
novamama
|
ja bih troje, mm dvoje (ali šta on zna ), a kad ovako čitam i četvero bih, dao Bog blizance da to ubrzam malo....ipak godine idu i idu....
|
|
|
RE: koliko djece želite? 18.4.2009 21:04:16
|
|
|
|
ivanaa
|
3
|
|
|
RE: koliko djece želite? 21.4.2009 7:55:55
|
|
|
|
pufna*
|
jesam napisala da zelim troje? samo da dragi Bog da...
|
|
|
RE: koliko djece želite? 21.4.2009 12:13:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Volela bih troje, ali nek se prvo steknu uslovi...nadamo se vecem stanu, barem jos jedna soba, i mojim prihodima...a to me iskreno i najvise brine, jer ne znam sta bih radila jedini san i zelja vezana za posao je neostvariva
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 25.8.2009 23:36:34
|
|
|
|
Romanall
|
Uvijek sam željela četvero, ali s obzirom na Hellp sindrom u prvoj trudnoći, nadam se barem dvoje. Valjda će ovaj put biti bolje! Beba stiže u ožujku. Da bar budu blizanci pa da budemo bliže idealnoj brojci! Niko- 13.7.2006.
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 25.8.2009 23:41:59
|
|
|
|
nancy
|
ja bih htjela troje iako sam tek rodila i imam skoro 30.sad ne znam bas.kad cu ja to sve ..... ajme ne bih ti ja blizance......ovo je meni prva beba i uvijek sam prije govorila da bi htjela blizance.to je izgledalo tako super. al sada....ne bih hvala.jedva izadjem na kraj i s ovim jednim.
|
|
|
RE: koliko djece želite? 25.8.2009 23:43:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Moja sestricna nosi blizance i luda je sirota. Prvi bebac joj ima tek godinu i pol. A ja bi jos jednu curicu...
|
|
|
RE: koliko djece želite? 29.9.2009 13:16:22
|
|
|
|
Najki
|
Ja bi 3 ali kako je krenulo, nadam se dvoje da ću stić obavit. a nas ima 4 ( 2 brata i sestra i ja ) i to je savršeno. najsavršenija stvar na svijetu kad njih vidim. možda je savršenije vidjet svoju djecu- al ja to još ne znam.
|
|
|
|
|
RE: koliko djece želite? 29.9.2009 13:23:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja bi dvoje......sad imam curicu ,a drugo nek bude dečko
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!