RE: S čim kupate djecu? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Tsmee -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 15:15:34)

Kad je bila beba ništa ili gotovo ništa. Par kapi maslinovog ulja u vodu i to je to. Jednom tjedno Johnson kupka.
Sad smo na Penaten gelu za tuširanje (kompletno je sapunam samo dva puta tjedno, ostalo samo "kritična mjesta") i dva puta tjedno je mažem penaten kremicama. Ne želim više jer smatram da nikakva kozmetika nije baš idealna. No, nisu ni naši uvjeti života pa se koža ipak malo suši, a ovo trackanje dva puta tjedno se pokazalo taman da joj je koža uvijek super.
Drugi tjedan krećemo na bazen pa ćemo vjerojatno malo pojačati mazanje zbog isušivanja kože klorom.

Ninaa -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 15:27:27)

U početku u čistoj vodi a kasnije stavim malo Bubchen kupke s njom peremo i kosu. Tak mi lijepo miriši i koža joj je super. Poslije kupanja se mažemo Mustelom a lice Melemom. Curka je postala prava mala šminkerica samo bi se mazala i prala ruke!

ELISABETH -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 15:30:23)

babylove šampon i kupka 2 u 1 i njihovo mlijeko za tijelo, na niveu i johnson je alergična

njanja -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 15:39:06)

s A dermom šamponom za tijelo i kosu...moje miriškavo muško ima lagani atopijski dermatitis pa nam to najmanje isušuje kožu, a i super mirišiiiii

pako -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 15:50:08)

sa johnsonom od lavande i isto to mlijeko za mazanje...mirišimo svi troje[sm=smiley1.gif]

anonno17 -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 16:07:03)

IZVORNA PORUKA: pako

sa johnsonom od lavande i isto to mlijeko za mazanje...mirišimo svi troje[sm=smiley1.gif]

s tim sam do sad, a sad kupila Baby bad ( Disney baby) Winnie pooh tako lijepo miriše i sad još više uživamo u našim anđelčićima.Oba dva se kupaju u tome.

tiha -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 17:28:09)

IZVORNA PORUKA: njanja

s A dermom šamponom za tijelo i kosu...moje miriškavo muško ima lagani atopijski dermatitis pa nam to najmanje isušuje kožu, a i super mirišiiiii

i mi se kupamo u a dermi ali mi nema nikakav odreden miris ali preodlicna je

cuba -> RE: S čim kupate djecu? (10.9.2010 17:43:27)

IZVORNA PORUKA: tiha

IZVORNA PORUKA: njanja

i mi se kupamo u a dermi ali mi nema nikakav odreden miris ali preodlicna je

Potpisujem i njanju i tihu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tina0310 -> RE: S čim kupate djecu? (11.9.2010 9:31:28)

penaten sva kozmetika(malo je skuplja ali odlična i duže traje)[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Anoniman -> RE: S čim kupate djecu? (11.9.2010 21:08:45)

Johnson top to toe, za malu mirišljavicu..

mariola -> RE: S čim kupate djecu? (11.9.2010 22:18:51)

mustela, za kosu i za tijelo i poslije ga namažem mlijekom za tijelo isto mustela.

inna -> RE: S čim kupate djecu? (12.9.2010 11:43:38)

mustelom...ima lagani AD, mažem ga eucerin kremicom. Kad su bile vrućine dobio je osip od znoja onda ga nisam mazala nego sam ga sa puderom posipala.

danchy -> RE: S čim kupate djecu? (16.9.2010 10:47:56)

Biolane- mislim da se kod nas u HR to kupi u ljekarnoj (mi smo kupili u FRA).... To ti je 2 u 1 (šampon i gel)... Također koristim od Biolane losion poslije kupanja... Mislim da u jekarnoj možete dobiti testere da isprobate... Ja Rokiča kupam 1 na 3 dana... Po potrebi naravno i više...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Bebys -> RE: S čim kupate djecu? (16.9.2010 10:56:26)

beby neka kozmetika a ima i za odrasle...pa sve s time...super je sampon i dush krema ...sve o.k. nema suza pjeni se super je

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]