|
Kontesa Nera -> RE: Jonasova metoda (14.8.2012 10:18:27)
|
Pinky, i meni je to sve čudno, ali ima jako puno primjera gdje je to funkcioniralo i stvarno me zanima o čemu se radi. Jučer sam cijeli dan izgubila na webu i prekopala sam sve u vezi s tom metodom, gledala sam i položaj mjeseca na dan kad sam se rodila i potražila točno takav mjesec za svaki ciklus i poklapa se sa ovim kalendarom i baš onim danom koji dr. Jonas određuje kao plodan. E sad, ja sam ti malo freaky po tom pitanju, više se nekako oslanjam na "sile svemira" nego znanstvene metode, to me malo intrigira[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Bitno mi je da si ja nađem nešto da me "drži" jer ako je krenulo, sve sam više razočarana[sm=smiley13.gif]. Ja ću krenuti s tim pa ću vidjeti. Naravno, neću preskakati ni pravu O, jel..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Malo me zbunjuju neki komentari cura kad kažu da se ta astro O mora poklopiti sa našom "pravom" O da bi to 99% funkcioniralo, ako je tako ja narednih par godina neću to pohvatat[sm=zmeden.gif] Ima i onih kojima se poklopilo pa nije bilo ništa[sm=zmeden.gif] Uglavnom, to je neka viša matematika, u dosta slučajeva dobro izračunata, vidjet ćemo kako će funkcionirati kod mene. A škicni i ti na onaj free kalendar, podudaraju se, čisto da se malo keksneš i u te dane, nije na odmet[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|