|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dali sam trudna??
4.8.2008 11:33:48   
troubled
levija, natjerala si mi suze ganuća na oči.....divna, hrabra mlada ženo....
neka anđeli čuvaju tebe i tvoju bebicu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 26
4.8.2008 11:36:46   
troubled
no_name dobrodošla user posted image
čuda se događaju svaki dan,....
tako da odgovor na pitanje je li moguće, glasi - moguće je...
jednako tako brigom i nerviranjem, griženjem iznutra samo tapkaš u mjestu...
opusti se, strpi se još malo i onda ćeš znati...
tek tada ćeš moći u miru i staloženo o svemu razmisliti i donijeti neke važne odluke...
navijam za tebe u svakom slučaju user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 27
4.8.2008 11:54:06   
MILLA
IZVORNA PORUKA: Tata

Ako ti je tester pokazao dvije crtice, nosis blizance. Cestitam!!! user posted image user posted image

user posted image    user posted image         user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 28
4.8.2008 12:03:56   
božica
Levija jako lijepa i hrabra pričauser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 29
4.8.2008 12:33:42   
koka
Levija user posted image user posted image user posted image , svaka čast i stvarno me dirnulo to što si napisala. Tebi i tvojojuser posted image želim puno sreće  i ljubavi u zajedničkom životuuser posted image .

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Obrisani korisnik]
4.8.2008 13:10:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 31
4.8.2008 22:30:13   
no_name
IZVORNA PORUKA: troubled

no_name dobrodošla user posted image
čuda se događaju svaki dan,....
tako da odgovor na pitanje je li moguće, glasi - moguće je...
jednako tako brigom i nerviranjem, griženjem iznutra samo tapkaš u mjestu...
opusti se, strpi se još malo i onda ćeš znati...
tek tada ćeš moći u miru i staloženo o svemu razmisliti i donijeti neke važne odluke...
navijam za tebe u svakom slučaju user posted image

Hvala ti,ali ne bi bas volela da jesam.. Ipak morala bi da abortiram,a samim tim bi ubila nesto svoje.. Evo danas ceo dan me muci stomak i zeludac,a nikad mi se nije to desavalo!!! user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 32
4.8.2008 22:51:08   
njanja
Levija, dobrodošla! Svaka ti čast na hrabrosti i ljubavi koju si već sa 20 godina, u nemogučoj situaciji spoznala, za svoje dijete....Moram ti reći da je moja sestrična zatrudnila sa 18 godina ( I ja sam tada imala toliko, šok!!!), rodila sa 19.....Tada se to činilo nemoguće, kraj svijeta. Danas ima prekrasnog 10-godišnjeg dečkića i curicu od 1,5 godina u uživa u njima! A moram ti reći da ja imam 29 godina, pred 2 mj sam postala mama Jana koji je bio planiran, željen....pa ipak ima trenutaka da pomislim nemam vremena za sebe, fali mi ovo, fali mi ono....A onda ga pogledam, kako se smije, spava, gleda, maše ručicama, plače da je gladan, plače da mu se spava....Obožavam sve njegove trenutke i znam da mi aposlutno ništa ne fali!!!! Sretno sa porodom, uživaj u svom anđeliću i javi nam se sa dojmovima majčinstva!  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu no_name)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Brisano sporočilo]
5.8.2008 0:49:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 34
   [Brisano sporočilo]
5.8.2008 0:51:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 35
5.8.2008 0:52:12   
Elena
Levija dobronam dosla,i hvala sto si s nama podjelila ta borba koja si vodjela u sebi,i cestitam na pobedu.Osvoila si jednu veliku pobedu,osvoila si zivot.Prosto ti se divim,ti si jedna velika zena s jos veco srce.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 36
5.8.2008 1:03:02   
Krky
Pozdrav Levija, tako mi je drago što ćeš uskoro vidjeti plod svoje nesebičnosti, ali i hrabrosti. Stvarno pravo pismo potpore, ali znam kako si se osijećala prije devet mjeseci, jer sam se i ja prije dosta vremena našla u podjednakoj situaciji, samo sam bila malo starija (tada 22,5). Još se dobro sjećam i straha i suza i nevjerice, a moji daleko od mene. i ja sam imala potporu u današnjem suprugu, ali sam znala da me i Bog sigurno neće ostaviti  bez pomoći. Btw. Curka je danas teen-ka s navršenih 14, faks se malo oteglio i meni i MM, i drugog sam bebača nosila još na faksu, bilo teško, al isplatilo se.  A što se tiče šoka i nevjerice, to sam doživjela i nedavno kad sam krenula dr-u vidjet kakve to probleme imam s jajnikom, pa mi je uz UZV uzviknuo : Evo, bebe! E pa da nakon tri trudnoće ne skužim - trudnoću, bilo mi je ipak nevjerojatno, tako da baš i nisam netko ko može odgovorit na to pitanje sa sigurnošću, ali sve cure ili žene koje se nađete u sl. situaciji, đržite se, nakon teškog razdoblja, čeka vas neopisivo iskustvo s malim bićem koje vas bezuvjetno voli

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu levija20)
Neposredna veza do poruke: 37
5.8.2008 1:05:38   
Elena
no_name mislim da prvo trebas biti 100% sigurna jesi ili nisi trudna pa da ohladis glavi i dobro razmislis.Ideja za abortus nije ti nimalo dobra,jer nosices ozuljak ceo zivot da si ubila nesto svoje,ubila deo sebe,pomisli tek na zene koje godinama pokusavaju dobiti djete,i kako se uvjek razocaraju kad doznaju da jos jedan obid je bezuspesan,procitaj jos jednom molim te sta je napisala Levija,i nemoj misliti da ne mozes ovo ili ono,sve se moze sreco ako se voli,ako se zeli iskreno i s borbom,jer nista nije slucajno,vjeruj i ovo sto se tebi dogadja je s nekim razlog....Razmisli jer nemoj sutra da budes kaznjena i zauvjek ostati bez djecu,jer koliko sam ja upoznata prvu bremenost je rizicno da abortiras,jer mozda vise nikada neces po drugi put ostati trudna.user posted image Ali sta i da odlucis ja te podrzujem i bicu tu,a sigurna sam i ostale cure jer ipak svako ima svoje razloge za sve sto cini u zivotu.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 38
5.8.2008 11:47:42   
mlada mama
bravo Levija, vec sam mislila da sam jedina na ovom forumu i ja sam ostala trudna sa 18, rodila sa 19 sad imam 21 i uzivam u mom sincicu i mislim da si nikada nebi oprostila da sam onda ucinila nesto nepromisljeno!!!! moja vrsnjakinja ima kcer od 4g i2mj. javi nam se kada rodis puno srece!!!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 39
5.8.2008 14:29:52   
tina1602
znam kako ti je, ja sam ostala trudna sa navršenih 19 godina, još sam išla u kolu, bilo je to teko razdoblje, molila sam boga da nisam trudna.... kada je test pokazao dvije crtice, ja sam plakala, zašto baš meni... najteže je bilo reći roditeljima.. ali nikada mi nije palo na pamet da abortiram, jer se ne bi mogla nositi s činjenicom da sam prekinula jedan život koji je bio ovisan o meni, koji je rastao u meni....
sjećam se da mi je bilo teško, pretpila sam ružne riječi, ali sve zbog mog anđela, ona danas ima sedam mjeseci, i uživam u njoj....
sve stignem u životu...

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 40
5.8.2008 23:03:45   
njanja
user posted image  Tina.... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 41
6.8.2008 14:39:28   
mlada mama
cestitam,ma mi smo hrabre zenske!!!!kad pogledas drugu stranu toliko ljudi silno zeli imati djecu,a ne moze, onda bolje da nam se desilo. ja sam htjela sad vec ici na drugo muz i ja smo ok. fino smo se snasli i nas je bebac zdrav i to nam je najbitnije,prava smo mala sretna obitelj,ali u zadnje vrijeme i muz ija kao da osjecamo neku prazninu mali je sve samostalniji i sve manje trazi mamu i tatu...bas kao da nam fali jos jedno djete,ali onda kad pogledam da je meni tek 21g.onda se pocnem dvoumiti, ne znam nisam pametna voljela bih jos jedno,a sve mislim da sam premlada...a ne zelim veliku razliku medju djecom...ne znam!!!!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 42
6.8.2008 15:53:03   
Krky
Mlada mama, ako se osijećaš spremnom za B2, ne treba te brinut što si (pre)mlada, pogotovo ako ti je i mužić za to. Ja sam Dinu rodila s 22, Daniela tri godine kasnije, oboje nismo imali posao, oboje još na faksu, ali smo željeli društvance za našu curku. uostalom, ako pogledaš malo naprijed, jednom ćeš imat odrasle, krasne mlade ljude, a ti još nećeš bit ni " u godinama". No, ako si ipak želiš neko vrijeme za sebe, malo si pričekaj koju godinicu
 DINA-svibanj 94.
DANIEL-travanj 97.
SAMUEL i ELI-listopad 2005.
B5-siječanj 2009.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 43
21.8.2008 9:41:17   
blesssa
Pozdrav svima!moja ce prica biti malo duza za citanje ali vas molim da imate strpljenja jer mi je odgovor i podrska stvarno potrebna!nemam kome drugo da se obratim!naime imam decka sa kojim imam aktivan odnos ali ne koristim zastitu medjutim nikad nije svrsio u mene i dosad bih dobijala menstruaciju sa maximalno nedelju dana zakasnjenja.ovog puta kasni 11 dana i jos nista a uradila sam dva puta test koji je oba puta negativan,medjutim ja ne dobijam..e sad problem je u tome sto treba da se konsultujem sa lekarom ALI meni je tata ginekolog,a zivimo u malom gradu,a moji to ne smeju da znaju,i sad volela bih da izbegnem taj pregled,a i sama znam dosta toga,pa bi i mnogo pomoglo ako bi iko od vas imao savet i izneo misljenje o tome sto jos ne dobijam mentruaciju..imam pojacano belo pranje,juce me bolela glava,nervozna sam i jedem slatko,to su inace simptomi koje imam pre menst.
hvala vam puno i mnogo bi mi znacio vas komentar

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 44
21.8.2008 9:50:41   
FIONA
blessa to ti mogu biti i simptomi trudnoće... ne da te plašim ali ja sam radila test i bio je negativan a meni voda sa okusom limuna bila bljutava i slatka i sl... Znam što znači kada ti je tata zdravstveni radnik u malom mjestu jer sam u istoj situaciji... Ja sam ti na prvi pregled otišla kod privatnika dalje iz mjnesta sa izlikom da idem sa društvom negdje... Moj ti je savjet da svakako odeš kod liječnika jer ukoliko nije trudnoća može biti neka upala koju možda treba sto prije riješiti... U svakom slučaju SRETNO ! Javi ishod...

(Odgovor članu blesssa)
Neposredna veza do poruke: 45
21.8.2008 10:46:11   
BruMa
blessa:najbolje ti je da otiđeš kod nekog drugog ginekologa,privatnika.Čudno da su oba testa negativni,onda valjda nisi trudna.
Ja u ovoj trudnoći nisam ni radila test jer sam osjećala da sam trudna.user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 46
21.8.2008 13:01:05   
koka
Blessa ja ti isto savjetujem da odeš u neko drugo mjesto i napraviš kontrolu, jer ako nije trudnoća kao što kaže Fiona, može biti nešto drugo pa bolje liječiti. A Ako je trudnoća onda znaš barem na čemu si user posted image . Hajde pa javi kako je prošlo.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 47
21.8.2008 19:46:36   
Indy
Bokić! Ja sam test na trudnoću radila kad sam već bila7 tj. trudna, prije toga mi nije trudnoća bila ni na kraju pameti jer sam imala sve simptome da trebam dobiti mengu, pa čak i jake grčeve. tek kad mi se počela gaditi hrana sam posumjala, znači tad je već bilo prošlo više od mj. dana trudnoće. tako da, možda da još malo pričekaš, barem tj. pa ako ne dobiješ da ponoviš test. kod rane trudnoće testovi znaju varati. ako ništa od toga, tad moraš doktoru. Sretnouser posted image

(Odgovor članu blesssa)
Neposredna veza do poruke: 48
22.8.2008 18:00:34   
blesssa
hvala vam na svetima.zvala sam danas doktorki jer evo 12. dan i ja ne dobijam objasnila sam joj da su oba testa negativna i da mi je ranije kasnila po 7 dana...onda je on anesto izracunala i rekla da uradim test u ponedeljak ujutru..pa ako do tad ne dobijem da je opet zovem...pitala me je jel me bole grudi a mene nesto posebno ne bole,nista neubicajeno...tako da...plasim se jer nisam spremna za bebu,a ni za bilo sta ostalo nepozeljno u ovom trenutku...nadam se da cu dobiti ovih dana mada nekako mi se cini...mada jedna moja frendica nije dobijala mesec dana,a cak nema odnose sa deckom..a opet nekima su testovi bili negativni a bile su trudne..ne znma sta da mislim...

hvala vam puno :**

javicu se

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 49
22.8.2008 19:20:39   
FIONA
držim ti palčeve da procuriš... nisam mislila da ću i to pisati na ovom forumu ali eto... drž se i bez obzira na ishod ne radi ništa prenaglo nego razmisli dobro pa ako treba zovi tim sa RR za savijetuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(Odgovor članu blesssa)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!