|
Krky -> RE: Dali sam trudna?? (5.8.2008 1:03:02)
|
Pozdrav Levija, tako mi je drago što ćeš uskoro vidjeti plod svoje nesebičnosti, ali i hrabrosti. Stvarno pravo pismo potpore, ali znam kako si se osijećala prije devet mjeseci, jer sam se i ja prije dosta vremena našla u podjednakoj situaciji, samo sam bila malo starija (tada 22,5). Još se dobro sjećam i straha i suza i nevjerice, a moji daleko od mene. i ja sam imala potporu u današnjem suprugu, ali sam znala da me i Bog sigurno neće ostaviti bez pomoći. Btw. Curka je danas teen-ka s navršenih 14, faks se malo oteglio i meni i MM, i drugog sam bebača nosila još na faksu, bilo teško, al isplatilo se. A što se tiče šoka i nevjerice, to sam doživjela i nedavno kad sam krenula dr-u vidjet kakve to probleme imam s jajnikom, pa mi je uz UZV uzviknuo : Evo, bebe! E pa da nakon tri trudnoće ne skužim - trudnoću, bilo mi je ipak nevjerojatno, tako da baš i nisam netko ko može odgovorit na to pitanje sa sigurnošću, ali sve cure ili žene koje se nađete u sl. situaciji, đržite se, nakon teškog razdoblja, čeka vas neopisivo iskustvo s malim bićem koje vas bezuvjetno voli
|
|
|
|