|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 75 [76]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
19.9.2013 8:08:36   
JELENKO VG
Jutro mamiteuser posted image user posted image
kako ste???Ja pijem čaj da se ugrijem jer mi je zima brrrrrr.Uskoro ću morati paliti grijanje kako je krenulo!
Vrijeme je katastrofa....baš za ostat cijeli dan u krevetu!
Moja bubica pajki,ja prehlađena i sve mi se čini da ću dobiti temperaturuuser posted image .Inače sam osjetljiva a ovo vrijeme je baš varljivo.
Sve mi se čini da počinjemo uvoditi neki red,napokonuser posted image
....Po noći se budi u isto vrijeme..jede svaka 3-4 sata..Jedino što smo ju razmazili do bola i već pokazuje znakove heheeh
Samo bi se nosila,cijelo vrijeme ju moramo zabavljati,pričati i baviti se njome...a prava princezauser posted image
Zadnjih par dana je počela non stop pričati i gugutati,baš jako da se prepadnem...imam osjećaj da će svaki tren propričatiuser posted image user posted image ...Dira rukama igračke,istražuje si dijelove tijela....ma presmiješna je...I predobra beba!!
ko god da nam dođe u goste čudi se kako se brzo prilagodi i kako je mirna...
Čak sam se upisala na aerobic dva puta tjedno,da malo dovedem tijelo u red!!I super se osjećam...Jedino što mi tih sat vremena E tako fali da kada dođem doma kao da ju nisam tri dana vidjelauser posted image ...A mora se i mama malo opustiti!!!

Za sada pozdrav....javite se ostale cureee....puseeeeuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1876
19.9.2013 8:52:26   
ruwenzor
Joj ja bih na zumbu!!! Jelenko super da ideš na aerobic user posted image , s N sam čekala 6 mj prije neg sam krenula na squash i još godinu do zumbe, ovaj put gibam čim cure uhvate ritam da mogu pobjeći nakratko user posted image Btw ide tko na Terry Fox run ove nedjelje? Razmišljam da odemo čoporativno, mm i N s biciklom, H u kolicima a ja na rolama, ak ne bude prehladno.
Sutra nam dolazi patronažna opet, nadam se da će joj pupkić otpasti, danas je već 13. dan. N u vrtiću, poslije ide s bakom kupiti "čizmice za bare" (da može skakati po barama nakon kišeuser posted image )
E, kak stojite s kilama? Dobila sam 18, do sad je nestalo 10, nadam se da će se ovih 8 početi lagano topiti da se mogu uvući u netrudničku garderobu
Btw, jel ima još koja trudničica il smo već sve mamice ovdje?

< Poruku je uredio ruwenzor -- 19.9.2013 8:53:26 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1877
19.9.2013 9:41:32   
mamasita
JUTROOOOOO user posted image
jesam vam falilaaaauser posted image
RUWENZOR ČESTITAM OD user posted image NA H user posted image user posted image user posted image
ajmo se premjestit na forum bebe i nam temu ljetne bebiceuser posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1878
20.9.2013 11:46:24   
Pipi 33
Hello cure!!!
Mamasita kad tebe nema dulje od 2 dana odma panika!!! Pa di si ti ženo???user posted image
Sto trebamo ukucati za taj novi forum?
Mi bili kod pedijatra L ima 5 kg, 57 duga! Kaze dr da super napreduje i prati krivulju rasta!
Malo je zastao kad joj je slusao srce, kaze da se cuje neki sum, ali da nece raditi paniku, jer je to normalno kod malih beba, ako na slj pregledu s 4 mj se jos to bude culo, da ce poslati kod specjaliste!
Necu se nervirati i misliti neg jer cu se samo deprimirati.. Tako su i curi rekli koja je bila samnom u rodilistu, digli paniku, cura plakala tj dana da bi drugi dr reko da je zdrava i da nema mjesta panici..
Dobila je jucer 2 cjepiva, nismo imali problema s nervozom i temp, samo je duze spavala nego obicno!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1879
20.9.2013 12:15:46   
ruwenzor
Pipi super ti beba napreduje, nek nastavi. Za srčeko ne brini, držim fige da bude ok
Evo link: http://www.ringeraja.hr/forum/ljetne-bebice-2013g/m_872269/mpage_2/tm.htm#875457
Budi mi se bebica ma gibam

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 1880
20.9.2013 13:51:44   
mamasita
lijepe moje javim se kasnije kada stignemuser posted image
svima šaljem pusuuuu <3

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1881
7.10.2013 10:51:41   
martinic
drage moje mamice...evo i mene na brzinu da vas pozdravim dok moj anđeo spava.mi smo odlično...punimo 2 mj  idući tjedan.na kontroli sa mjesec dana dobili smo 1,4 kg i 3 cm narasli..samo cikimo i dalje.počeo mi je spavati  skoro  cijelu  nuć..od 21-05..super smo,grčeva nemamo.....neznam do kad da ih očekujem!nadam se da neće doći,23.idemo  na cjepljenje nadam se  da temp neće biti.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1882
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 74 75 [76]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 75 [76]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!