|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lišajevi
19.3.2010 7:40:29   
ilda
Mojoj curici ce za 3 dana biti 8 mjeseci,prije 10-ak dana na tijelu su joj se pojavili ko lisajevi(koza suha,hrapava na dodir) i to malo na nogicama,sisicama,licu i rukicama ne crveni se ...samo se osjeti pod rukom,a guza joj se izasula (crvena)i nikako ne prolazi iako je redovno presvlacim i mazem bademovom kremom. Od hrane joj nista novo nisam davala,tijelo joj mazem HIPP Milk losionom ne znam o cemu je rijecuser posted image ...da li je netko od vas imao slicnih problema,da mi kaze sta da radi?user posted image

Prije braka imala sam šest teorija o odgoju djece.Sad imam šestero djece nijednu teoriju....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Lišajevi
19.3.2010 8:06:17   
Nika 24052006
Po opisu bi rekla da su lišajevi kao što je Nika imala kad je bila beba.Mi smo imala A-derma kremu za hidrataciju i jako joj je pomogla,ali svakako bi trebala prvo otići do pedijatrice,da ne mažeš na svoju ruku...A za guzu sam koristila Nivea wundschutz kremu i ona bi mi otklonila bilo kakvo crvenilo...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 2
19.3.2010 8:14:26   
ilda
Ici cemo pedijatru u utorak,ali dotle rekoh da vidim vasa misljenja...pitam se od cega,koji je uzrok ovih lisajeva ....kako su se pojavili lisajevi tad se i guza izasula,mislim da ima veze jedno s drugim user posted image

Prije braka imala sam šest teorija o odgoju djece.Sad imam šestero djece nijednu teoriju....

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
19.3.2010 8:16:32   
Nika 24052006
A čuj,može biti povezano,a ne mora...Jel ju svrbi?

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 4
19.3.2010 8:21:25   
ilda
Ne nesvrbi je, bar ja tako mislim user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
19.3.2010 8:28:14   
Nika 24052006
Ma da ju svrbi,bila bi nervozna...Ne znam što da ti kažem,osim da pričekaš utorak,pa da vidiš što će dr reći.Možda da do tada mažeš malo melemom,to joj neće sigurno naštetiti.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
19.3.2010 8:32:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2010 11:44:25   
ilda
Hvala vam...eto vidjet cu utorak sto ce nam doktorica reci...user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
21.3.2010 15:14:28   
Zimic
leo ima tih problema na podrucju obraza,pa mazem sa nivea kremom za lice,vrlo suha koza-samo j u milleru imaju,tako da se borimo sa tim

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!