|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   lickanje žlice
25.5.2013 13:31:10   
zlata2
Pozdrav!
Moj mali ima 20 mjeseci i od godine dana se mučimo s jelom. Ne u smislu da neće jesti, jer on želi jesti, samo što neće zinuti nego samo licne sa vrha žličice.
Probala sam na razne načine: da jede sam, dok se igramo, dok gleda tv, dok ne gleda tv, nagovaranjem ajde zini, izgladnit ga i slično, ali ništa, baš ništa nije upalilo.
Molim vas savjet, možda nisam dovoljno lukava ili je nešto drugo u pitanju.
Sad mi se već događa da gubim živce hraneći ga za svaki obrok po sat vremena. Kad više ne mogu izdržati, prestanem ga hraniti, ali onda on traži papati. Šta da radim???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: lickanje žlice
25.5.2013 14:00:54   
Renata RR
Pusti ga da jede sam, jedite zajedno, promatrajući vas će sigurno i on ogladniti. . Moja s 1,5 godinu jede sve sama osim juhe i ostalih tekućih jela, malo koristi vilicu, malo žlicu, uglavnom ruku. Ako se zaprlja, budeš počistila. To je jedini način, da se što prije nauči samostalno hraniti. Nemoj brojati svaku žlicu, hranjenje mu treba biti gušt, ne neka obaveza.

< Poruku je uredio Renata RR -- 25.5.2013 14:02:48 >

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!