|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kontrakcije,ili?
9.2.2010 22:38:47   
ninolina
ajme bravo za curku, gle svakako traži mišljenje svog doktora a ti probaj odmarati čim više i duže. A za poprečni dio taman ste ju ulovili dok se ženskica vrtila, kilaža je super

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
9.2.2010 22:41:51   
Nika 24052006
Ma lako mi je za bebicin položaj,ionako se stalno vrti,već će se okrenuti kako treba...Pol sata me tamo pregledavao,prvo nije mogao ni skužiti gdje mi se nalazi posteljicauser posted image ...A valjda je još neiskusan,ne znam,no,opet,tješim se,da je nešto kritično,odmah bi me poslao u bolnicu,onda valjda nije baš tako strašno.Samo sam se uplašila,jer znam kakve posljedice mogu biti kod tako postavljene posteljice.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 27
9.2.2010 22:47:43   
ninolina
a gdi si bila na pregledu teško je kad se ne snađeš odma da pitaš, a ovaj očito nezna kaj dela, nemoj se bojati ideš za dva dana svom dok pa će ti on sve reči a ako ti je fjaka naruči se sutra

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 28
9.2.2010 22:52:02   
pepeljuga
Ma cekaj ti svog dr.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 29
10.2.2010 0:17:55   
MKata
To ako ti je stvarno posteljica nisko znači da trebaš što više odmarati i ležati, nikako ne podizati nešto teško.

Osim toga, tvoj dr će ti sigurno više reći, a što ne kaže, pitaj!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Obrisani korisnik]
10.2.2010 7:11:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 31
10.2.2010 8:21:37   
ines
Ja sam več u šestom mj. bila u trudovima čak sam dobila i kortikosteroidnu profilaksu (Injekcija za brzo razvijanje pluča ako se djete ranije rodi) i slažem se za magnezij. Napomena ne kupuj šumeće nego baš tablete i neka ti tvoja dr.odredi dozu ja sam pila 600mg. Trebaš mirovati ali ako te uhvate često i jako pomaže malo šetanja jer se za razliku od pravih ti se pripremni ili lažni šetanjem smanje. Još nešto ako piješ mg treba ti i dodatno cinka jer mg veže cink iz vezivnog tkiva pa se prave strije meni nije imao tko reći pa sam sva popucala a to sam doznala kada je već bilo kasno. Sretno!

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32
10.2.2010 8:24:09   
Nika 24052006
Kod svog ginekologa idem u dom zdravlja,a na uzv u bolnicu.Iskreno,ne znam zašto je to tako,ali eto...Ma bit će valjda sve dobro,zamolit ću svg dr da me odvede tamo na uzv,da on vidi kakvo je točno stanje.Sjećate se kad sam imala temu o kuminoj bebici i malenoj glavici? E,to je taj isti dr,poslije kad je išla kod svoga,ustanovilo se da glava apsolutno nije premala.Nadam se da je i kod mene tako pogriješio....Žalosno je što nas tako isplaše....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 33
10.2.2010 8:33:44   
ines
Ma mene su dva puta porađali. Prvi puta dva tj prije poroda da bi nakon 10 sati mučenja otkrili da su to ipak bili lažni trudovi.(bio i muž samnom, prisilno me ručno otvarali....)Napatili se i ja i beba i još mi zaboravili reći da od svega toga su mi malom otkucaji srca bili nepravilni što sam slučajno saznala jer se sestra na ctg-u izlanula. Moš mislit fras sam skoro dobila.Dva tj poslije rodio se zdravi veliki dečko i to dobila trudove prave točno na termin.Od prvog šoka nisam htijela u rađaonu do zadnjeg pa me sestra na prevaru odgurala unutra i rodila brzo. Kažu da su ti pripremni trudovi dobri jer porod u konačnici bude brži. Tako da se ništa ne sekiraš. Oni ti svašta vide i ne vide. Uzdaj se u svoje osječaje i u Boga!

Mama dva mala anđela!

Neposredna veza do poruke: 34
10.2.2010 8:34:18   
gljiva
Čestitam na pišuljici.
Samo malo smanji aktivnosti. Meni je posteljica bila nisko obadvije trudnoće, trebaš malo više mirovat, pazi da ne dižeš ništa teško.
Ja sam pila magnezij direkt, to ti je u malim vrećicama ko prah za popit, a kad sam osjetila da me jače stišće znala sam popit normabel.
Neki doktori stvarno ne paze šta pričaju, meni je jedan rekao da ima jako veliku glavu, čak su njemu bila odstupanja 2 tj tijelo glavauser posted image , na kraju je imao najmanju glavicu od svih beba koje su se tad rodile, da ne pričam da su mi u 37 tj rekla da je zaostoj u razvoju, a onda se izvlačili da svaki doktor drukčije mjeri.
A to kaj sam ja proživjela šok nikome ništa.
Pitaj ti lijepo sve svog doktora.
Ma bit će to sve ok. Ovaj doktor očito ne zna gledat ultrazvuk( nažalost puno ih je takvih).

Neposredna veza do poruke: 35
10.2.2010 8:37:09   
Nika 24052006
Hvala ti,Ines...Ma ja vjerujem da je sve u redu,zaista ne želim loše misliti,ali nije zgodno čuti da posteljica u tom položaju više šteti nego koristi...Nisam to još nikada ni čula do sada.Ma vjerujem da će sve biti ok...Što kaže mm,da je nešto tako strašno,odmah mi me poslao u bolnicu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 36
10.2.2010 8:42:00   
martina87
ma sigurno je sve ok.mos mislit kad je meni doktorica u bolnici rekla kako njoj ultrazvuk nista nevalja i da ona nista nevidi..a sad dali je bebica zdrava ili nije ona to nezna...da poludis...oni nemisle kad govore nerazmisljaju da to moze uznemiriti majku...iduser posted image ti user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

Neposredna veza do poruke: 37
10.2.2010 8:42:08   
ninolina
ma tako je Nika pazi se i sutra nam javi novosti, a kaj su do sad pričali da je dečko, tako i kod mene a onda u 25 tj pišo se izgubio i dobili Irisuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 38
10.2.2010 8:46:43   
Nika 24052006
Ma da,svašta oni pričaju...Ninolina,znači i vi ste ostali bez pišekauser posted image ,ma nek su nam oni živi i zdravi,nije bitno što je između nogicauser posted image ...Ja sam za Niku bila sigurna da je dečko,kad sam bila na uzv,doslovno sam čekala da mi kaže da je muškić,onda je nabrajao sve dijelove tijela,i rekao,eto,ima sve osim pišeuser posted image ...A ja onako zbunjena i šokirana velim,Molilim????...On kaže,ništa ne brinite,bez piše će preživjeti...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 39
10.2.2010 8:51:12   
martina87
nika,jesi ti iz osijeka?

Neposredna veza do poruke: 40
10.2.2010 8:59:31   
BruMa
Nika,sve najbolje na bebici.Misli pozitivno i sve će biti OK.user posted image

< Poruku je uredio Brunina mama -- 10.2.2010 9:00:03 >

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 41
10.2.2010 9:04:02   
ninolina
Ma da,svašta oni pričaju...Ninolina,znači i vi ste ostali bez pišekauser posted image ,ma nek su nam oni živi i zdravi,nije bitno što je između nogicauser posted image ...Ja sam za Niku bila sigurna da je dečko,kad sam bila na uzv,doslovno sam čekala da mi kaže da je muškić,onda je nabrajao sve dijelove tijela,i rekao,eto,ima sve osim pišeuser posted image ...A ja onako zbunjena i šokirana velim,Molilim????...On kaže,ništa ne brinite,bez piše će preživjeti...user posted image

je je i mi ostali bez pišeuser posted image a ja taman sve pripremila za muškića jer sam si baš htjela dečka, a mm cjelo vrijeme nama priča da je cura ali mi ne... I na ultrazvuku u 25 tj on meni nema piše, prvo sam umrla od straha a onda ono jesam vam rekao naravno mm valjda zna najboljeuser posted image i tako ja umjesto dečka Vite dobila zvjer Iris
Ma nek su oni zivi i zdravi a ostalo nevažno... jel se seka veseli... moj Theo je još dugo kak se ona rodila vikao da je beba Vito, nije se mogao naviknuti nikako na sestruuser posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 42
10.2.2010 9:18:47   
ines
MM kako je počeo praviti vikao je da pravi dečka i pogodio. Sad pravi curu ako uspije stvarno je majestor i morat ću ga početi rantati da pravi po narudžbi.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
10.2.2010 9:35:17   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Hvala ti,Ines...Ma ja vjerujem da je sve u redu,zaista ne želim loše misliti,ali nije zgodno čuti da posteljica u tom položaju više šteti nego koristi...Nisam to još nikada ni čula do sada.Ma vjerujem da će sve biti ok...Što kaže mm,da je nešto tako strašno,odmah mi me poslao u bolnicu.

Evo,ja sam u 22 tjednu,u 16 su mi rekli da je posteljica nisko,a prošli tjedan mi je moj gin. reko da mi je posteljica samo 8,7 mm od ušća i da je to rubna placenta previja-al nikakvih komentara tipa da je to više štete nego koristi,nek mi je jednostavno reko niš od sexa i mirovanje-al ak sam dobila dozvolu da smijem prošetat,kuhat i tak nekaj laganini,a do sad sam bila u krevetu!
I reko je da se definitivna dijagnoza postavlja nakon 30.tj,jer do onda postoji velika mogućnost da se digne-tak da bez brige...nije to tak strašno user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 44
10.2.2010 9:39:54   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: martina87

nika,jesi ti iz osijeka?

Ne,iz Broda sam

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 45
10.2.2010 9:42:28   
Nika 24052006
Zaista vam od sveg srca hvala na umirujućim riječima,neprocjenjive steuser posted image user posted image ...Ninolina,Nika je jučer bila jako razočarana,jer je cijelo vrijeme brat bio u igri,i nije htjela prihvatiti činjenicu da je seka kod mame u trbuhu..Ali danas već mazi moju bušu,i ljubi seku...Raduje se bebici u svakom slučaju,čak kaže da će ju ona dojitiuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 46
10.2.2010 9:43:08   
martina87
aha.vec sam mislila ako ides kod ovih nasih doktora u os da sve to zaboravis sto ti je rekao.nista se ti nesekiraj bit ce sve ok.user posted image

Neposredna veza do poruke: 47
10.2.2010 9:44:22   
martina87
ma nika ce biti prava velika sekauser posted image

Neposredna veza do poruke: 48
10.2.2010 10:16:00   
ninolina
Ninolina,Nika je jučer bila jako razočarana,jer je cijelo vrijeme brat bio u igri,i nije htjela prihvatiti činjenicu da je seka kod mame u trbuhu..Ali danas već mazi moju bušu,i ljubi seku...Raduje se bebici u svakom slučaju,čak kaže da će ju ona dojitiuser posted image

ah znam kako je touser posted image samo neka ona mazi i priča bebici... sad će biti velika seka. A za dojenje moja je vukla bebe za sobom i hranila ih kao ja Thea. Slatki su

Neposredna veza do poruke: 49
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!