|
RE: Kontrakcije,ili? 10.2.2010 9:04:02
|
|
|
|
ninolina
|
Ma da,svašta oni pričaju...Ninolina,znači i vi ste ostali bez pišekauser posted image ,ma nek su nam oni živi i zdravi,nije bitno što je između nogicauser posted image ...Ja sam za Niku bila sigurna da je dečko,kad sam bila na uzv,doslovno sam čekala da mi kaže da je muškić,onda je nabrajao sve dijelove tijela,i rekao,eto,ima sve osim pišeuser posted image ...A ja onako zbunjena i šokirana velim,Molilim????...On kaže,ništa ne brinite,bez piše će preživjeti...user posted image je je i mi ostali bez piše a ja taman sve pripremila za muškića jer sam si baš htjela dečka, a mm cjelo vrijeme nama priča da je cura ali mi ne... I na ultrazvuku u 25 tj on meni nema piše, prvo sam umrla od straha a onda ono jesam vam rekao naravno mm valjda zna najbolje i tako ja umjesto dečka Vite dobila zvjer Iris Ma nek su oni zivi i zdravi a ostalo nevažno... jel se seka veseli... moj Theo je još dugo kak se ona rodila vikao da je beba Vito, nije se mogao naviknuti nikako na sestru
|
|