|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   koliko djece želite?
15.12.2007 9:41:17   
Megica
vidim da više-manje svi čekate prvo ili drugo dijete, a ja čekam treće (27 god.) pa me zanima kakva su vaša razmišljanja i želje koliko djece planirate...ja bi još, oni su stvarno najveće blago na ovom ludom svijetu
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: koliko djece želite?
15.12.2007 10:37:01   
mirna
Barem još jedno. ako bi imali bolje uvjete,  imala bih još više..slažem se da su djeca najveće blago. to sam skužila tek kad sam rodila sina. kad vidim sada nekog bebača  sva se raznježim (recimo jučer kad sam pogledala album svegrinog jakova i dajanine sandriceuser posted image user posted image user posted image )

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 2
15.12.2007 11:00:15   
DEA
user posted image Meni je troje djece nekako taman - mada tek čekam prvo , vidjet ću oću li se predomisliti , i godine su tu ...jedino jedno za drugim ...pozdrav user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 3
15.12.2007 12:33:34   
maja
I ja bi voljela imati troje, jedno sada dolazi, drugo bi onda za 2 godine, a treće kada ovi odrastu da nam bude maza! Samo da sve bude u redu i da bude mogućnosti i sve superuser posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 4
15.12.2007 22:40:21   
Tata
Jedno imam, jos bih jedno. Za vise njih se bojim da im ne bi mogli pruziti dovoljno (financije).

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
17.12.2007 20:35:40   
Koala
Ja bih 3, ali vidjet čemo šta če biti. Nek se ovo prvo rodi, pa.....

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 6
20.12.2007 17:34:43   
Dajana
Ja imam četvero, zadnje staro tri mjeseca. Predivni su samo mi je žao što vrijeme tako brzo prolazi i što duže nisu bebe. Ja obožavam male bebe i mogla bi stalno imati bebu. (moj muž kaže da nisam normalna)

(Odgovor članu Koala)
Neposredna veza do poruke: 7
21.12.2007 9:46:32   
Megica
žene koje imaju više djece kažu da je sa prvih troje najteže tek s četvrtim stvarno počmeš uživati, ko zna viditi ćemo i to...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 8
22.12.2007 15:51:37   
duba
Ja ih imam dvoje.Vrlo rado bi ih još ali financije nam to ne dozvoljavaju.Tko zna možda se nešto promjeni još smo mladi

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 9
26.1.2008 19:00:52   
nikolina25
kada ne bih morala razmišljati o financijama imala bih barem četvero, ali vidjeti ćemo. Sada čekamo rođenje prve bebice i ne bih htjela praviti veliku razliku među djecom. Ali svi znamo da je jako teško planirati broj djece i trenutak kada ćemo zatrudnjeti, odnosno roditi. Djeca jesu veliko blago, ali treba tomu blagu pružiti bar osnovne stvari u životu.

(Odgovor članu duba)
Neposredna veza do poruke: 10
26.1.2008 20:23:52   
danica
user posted image user posted image user posted image  ja ih imam troje i necu imati vise jer sam u godinama kada cu jos malo imati i unuke..ha ha..vrijeme brzo prolazi..zbilja najljepse je kada su mali i uzivas u svim njihovim trenutcima a kasnije samo letimo i radimo..ah to je tako zivot je brz i dijecica brzo rastu..bitno je koliko im mozemo pruziti bar osnovne uvijete za zzivot i njihov rast..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

(Odgovor članu nikolina25)
Neposredna veza do poruke: 11
27.1.2008 13:12:24   
tikica_69
a ja sam ljubomorna na sve vas jer mi bog ne zeli dati ni jedno user posted image ...ali bude...i imat cu ih bar dvoje user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu danica)
Neposredna veza do poruke: 12
27.1.2008 14:26:36   
klarinet
Imamo jednog dečka i sad se nadamo curici mislim da je to to. Svaki dan  je sve teže i treba misliti i na budučnost da možeš dijeci pružiti barem minimalne uvijete za život. 

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
1.9.2008 19:50:20   
mlada mama
imam jedno,a voljela bih imati troje,ali kao i kod vas financije,hocu li im moci pruziti sve sto bude potrebno,vidjet cemo,jos smo mladi ima vremena,ako se sto promjeni,odmah idem raditi bebice

(Odgovor članu klarinet)
Neposredna veza do poruke: 14
17.9.2008 17:20:02   
Anoniman
Sad ćete mi reć da sam luda... user posted image user posted image user posted image

Kao što kaže Megica, tek nakon trećeg počneš uživati u majčinstvu. To je kao kad učiš plivati... učiš, učiš i onda najednom zaplivaš bez straha i uživaš...
Kako sad stvari stoje, ja bi još dvoje djece, onda bi se osjećala baš onak... potpuno. Ali ne zato što imam 3 curice! Da me ne shvatite krivo. Ja bi još barem jednu curicu, uživam u njima. Ako bude i koji dečko, Bogu hvala...
A što se tiče financija, kad cure malo porastu i ja ću početi raditi pa će biti lakše. Nama na selu je ipak lakše, mi imamo vrt, piliće i sl... nemoramo baš sve kupovati.

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 15
17.9.2008 19:39:38   
uciteljica
Naša prva pišuljica dolazi i jedva ju čekamo. Odlučili smo uživati u njoj jer smo ju jaaako teško dobili.
Možda mišljenje promijenim, ali kako sad razmišljam milslim da će biti jedinka jer ne znam kako financijski izdržati dvoje djece uz poveće kredite i osrednje plaće. A onda opet, možda se situacija promijenji i nabolje pa bude više love.user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
17.9.2008 23:32:10   
surfinija
evo ja sam novi clan,,koji pokusava vec 6 godina dobiti drugu bebu,prije 10 dana sam bil na laparoskopiji gdje su mi otklonili neke priraslice na lijevom jajniku,, desni je ok,, e sad se nadam da cu nako 3 mj ostati trudna jer to jako zelim,
dali itko ima kakva iskustva s time...

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 17
17.9.2008 23:35:58   
Anoniman
Dobrodošla surfinija! user posted image user posted image user posted image  
Želimo ti od srca što prije da postaneš mama! user posted image

(Odgovor članu surfinija)
  Neposredna veza do poruke: 18
18.9.2008 12:00:15   
tikica_69
Surfinija - sretno!!! user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
18.9.2008 12:03:47   
koka
Surfinija dobro došla, i želim ti da što prije budeš user posted image .user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 20
18.9.2008 12:06:56   
cokolada
Svakako zelim barem jos jedno a poslije cemo vidjeti. Nekako bih najradije da sam vec trudna, inace planiramo na ljeto krenuti u akciju.

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 21
24.9.2008 18:29:44   
Pollly
Ja jednostavno obožavam djecu, a i moj dečko također i jako često pričamo kako će nam biti divno kad ćemo imati svoje bebače.

Nadam se barem troje, četvero... user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 22
14.10.2008 19:16:07   
feather
ja bi troje, ako bude mogućnosti neće mi smetati ni četvero, ali što bude, bude...
za sada imam jednog sina, sretna sam jer mnoge ne mogu zatrudnjeti ni s prvim, i sada je vrijeme da uživam u njemu, a kasnije što bude!user posted image

(Odgovor članu Pollly)
Neposredna veza do poruke: 23
14.10.2008 21:24:47   
gugi
Jedno, neusudim se više ali ne zbog finansijskih nego nekih drugih razloga,opet neželim tvrditi 100%,recimo kad bih osjetila onu veliku želju kao što sam za svog sina jedinca,onda da.

(Odgovor članu feather)
Neposredna veza do poruke: 24
15.10.2008 9:47:25   
ninolina
Ja sam oduvjek htjela troje. Dečka pa curku i treće šta bude, bude - dečko je. Al kako Theo raste želja za još jednom bebom je jača od mene, tako da smo sada u 10 tj. trudnoće i očekujemo još jednu bebu. Nadam se curki al vidjet čemo.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!